Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Viktora i Teodora plus ještě jedno jméno mám ve výběru pro potencionálních druhého syna ![]()
Máme doma Jáchyma, to je moje srdcovka a už když mi bylo 8, jsem chtěla Jáchyma
(oblíbená knížka z dětství). Nad Viktorem jsme uvažovali u prvního syna, nakonec vyhrálo jiné jméno, které je trochu podobné. No a Teodor je jméno, co bych si uměla představit, kdybychom měli ještě jedno dítě. Takže líbí se mi všechny 3.
Anonym kvůli jménu syna.
@Anonymní píše:
Máme doma Jáchyma, to je moje srdcovka a už když mi bylo 8, jsem chtěla Jáchyma(oblíbená knížka z dětství). Nad Viktorem jsme uvažovali u prvního syna, nakonec vyhrálo jiné jméno, které je trochu podobné. No a Teodor je jméno, co bych si uměla představit, kdybychom měli ještě jedno dítě. Takže líbí se mi všechny 3.
Anonym kvůli jménu syna.
S tím Jáchymem to mám úplně stejně. Moje srdcovka od dětství, hezčí jméno pro mě neexistuje a nikdy jich nebude moc.
Teodor se mi líbí, Viktor ujde, Jáchym se mi vysloveně nelíbí.
Viktor je krásné a neobvyklé jméno. Teodora má kamarádka a dodnes mi nejde to jméno přes pusu, říkají mu Tedík ![]()
Zdravím z celorepublikové karantény a ze zajímavosti se vás ptám, která z těchto jmen se vám líbí: Viktor, Teodor, Jáchym?
Děkuji za vaše názory.