Vinted odeslání poštou
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vinted odeslání poštou
Dobrý den mám takový blbý dotaz, když odesílám balík přes balíkovnu na poště a nemám možnost vytisknutí štítku a jméno s kódem napíšu na balík budu platit za odeslání nebo to platí kupující a po případě jak to zjístí pokuď nemám ten štítek vytisklý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nebudeš platit. Tohle stačí. Buď přímo na balík nebo na papírek, který dáš paní za přepážkou. A ona by ti ještě měla vytisknout potvrzení o podání zásilky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taktinevím děkuji moc, já si nebyla jistá kvůli tomu štítku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stačí ten kód nahlásit u okýnka, už je to zaplacené, všechno info mají pod tím kódem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja vzdy jen napisu kod baliku na objednavku a nemusim ani nic diktovat a postacka rovnou vytiskne i stitek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mon100 Děkuju moc, už jsem tak udělala a nechtěli nic po mě jen ten kód
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den,
setkal jste se nekdo s tim, ze jste posilal balicek pres Balikovnu do Polska a prisel Vam jen kod bez stitku a na poste Vam rekli, ze to nestaci, ze musi byt balicek oznaceny? Ale jak, kdyz nemam udaje o kupujicim….
Na podpore Vinted mi nikdo nepomohl, porad mi tvrdi, ze kod staci.
Balicek mi prevzali, ale nejak ho pani na prepazce oznacila, ale nevim jak.
Dekuji za radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikkinike píše: Více
Já myslím, že jí tam něco muselo vyjet u ní v počítači.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taktinevím píše: Více
Vubec nevim, co ji tam vyjelo nebo ne, ale rekla mi, ze si musim poradne procist VINTED, ze je to tam napsane…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikkinike já vidím jméno a kód v e-mailu. Ale v PC ho taky vidí, tak si ho tam poprvé sama dopsala. Pak už jsme věděla, jak na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka194 píše: Více
No bezne kdyz neco posilam pres balikovnu, tak mi do e-mailu prijde stitek, tentokrat prisel jen kod, ani jmeno tam videt nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!