Jak dlouho trvá, než Vinted pošle peníze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vinted peníze
Mám dotaz. Prodávám na Vinted a vždycky mi peníze chodili hned potom co kupující stiskl tlačítko že je všechno v pořádku. Už je to asi u třetí věci co mi přišlo že kupující stisknul že je vsechno v pořádku a Vinted mi píše že mi zanedlouho mi peníze přijdou do Vinted peněženky a je to už jeden den a pořád mi nepřišli nevím jestli mám už Vinted kontaktovat nebo ještě počkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Většinou čekám 2dny max a prodávám často. Peníze si nevybiram, otočím je tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdy to trvá trochu déle, hlavně když je víkend nebo svátek. Mně se jednou peníze připsaly až druhý den večer. Pokud do 48 hodin nic, určitě bych Vinted napsala přes jejich nápovědu.
- Citovat
- Upravit
@Monika326 píše: Více
Nekdy to chvilku trva, ale zas ne nejak dlouho, a hlavni je, ze prijdou vzdy, a da se na to spolehnout..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za odpovědi. Snad peníze zítra přijdou. Ještě jsem se chtěla zeptat jestli se vám stalo že by vám peníze nepřišli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monika326 tak ja mam penize v peněžence zmrazené už měsíc protože odmítám poslat svůj doklad totožnosti nekam do Litvy nebo kam…je tu na to vic diskuzí, pročti si…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!