Viola nebo Denisa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
10.11.20 20:23

Violka, to si hned vzpomenu na princeznu ze zahumny je drak :mrgreen:.. me se docela libi obe, asi bych to konzultovala s mamou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019

Mně se nelíbí ani jedno. Viola je hudební nástroj. A Denisy znám dvě a obě jsou krávy :? Za což to jméno teda nemůže, ale stejně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Mi se libi obe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.11.20 20:25

Viola, je to krásné jméno. Denisa vykouří penisa a navíc jsou to pěkný krávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
10.11.20 20:25

Je pravda, že i já znala jednu velmi nesympatickou Denisu. Ale jménem nástroje bych své dítě nikdy nepojmenovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
10.11.20 20:34

Viola. Ženské jméno to bylo dřív než název hudebního nástroje. Třeba jedna z českých královen byla Viola Těšínská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.11.20 20:42

Anca, Anicka i Julca se rika zenskemu prirozeni. A jak jsou matky hrde, ze maji doma Anicku.
Ke kazdemu jmenu se najde blbost, ktere se stari lidi drzi a omilaji ji. Decka to neznaji, kdyz to neslysi doma. Jestli nejakou asociaci dite pouzije, tak to slyselo doma ve sve rodine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
10.11.20 20:49

Rozhodně Viola. Divím se, že ve všech vyvolává myšlenku na hudební nástroj. Ve mně jedině na květinu :-)
Je neotřelé a jedinečné, vznešené.
Denisa je děsná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
10.11.20 20:52
@divine woman
@divine woman píše:
Viola. Ženské jméno to bylo dřív než název hudebního nástroje. Třeba jedna z českých královen byla Viola Těšínská.

A napadají mě další české slavné nositelky. Viola Ottová, Viola Zinková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.20 21:00

Já znám jednu Violu a říkáme ji Vílo :mrgreen: Do teď, když se teda jednou za sto let vidíme. Je nám přes třicet. :mrgreen:
Denisa se mi nelíbí, znám jich 5 a jediná jedna z nich není kravka. :P Kdybych měla dceru, klidně bych ji pojmenovala Viola, je to krásné a dnes neobvyklé jméno. :kytka: Akorát že my už máme vybrané jiné jméno a vypadá to že přes to nepojede vlak :nevim: to byste teprve koukali a ťukali na čelo, jaký hnusný jméno, na který je taky taková klasická nadávka, jsme vybrali my :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
12592
10.11.20 21:04

Denisa. Viola je takový divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
10.11.20 21:05
@Kelsey píše:
Anca, Anicka i Julca se rika zenskemu prirozeni. A jak jsou matky hrde, ze maji doma Anicku.
Ke kazdemu jmenu se najde blbost, ktere se stari lidi drzi a omilaji ji. Decka to neznaji, kdyz to neslysi doma. Jestli nejakou asociaci dite pouzije, tak to slyselo doma ve sve rodine.

Já znám ještě Bláža jako ženské přirození. A Julie je v posledních letech hodně oblíbené, aspoň tady. I já jsem to měla ve výběru pro jednu dceru. Nedali jsme to, protože se ve stejné době před 8 lety narodily dvě v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
10.11.20 21:06

Denisa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
10.11.20 21:11
@jessikka píše:
Rozhodně Viola. Divím se, že ve všech vyvolává myšlenku na hudební nástroj. Ve mně jedině na květinu :-)
Je neotřelé a jedinečné, vznešené.
Denisa je děsná.

No, ja Violu mam a naproste minimum deti jeji jmeno spojovalo s hudebnim nastrojem. Dokonce ani spojitost s fialkou je nenapadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.11.20 21:42

Za mě je z těchto dvou lepší Denisa. Viola se mi vůbec nelíbí, evokuje mi fialky a přijde mi to takové dětské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze