Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Violka, to si hned vzpomenu na princeznu ze zahumny je drak
.. me se docela libi obe, asi bych to konzultovala s mamou
Mně se nelíbí ani jedno. Viola je hudební nástroj. A Denisy znám dvě a obě jsou krávy
Za což to jméno teda nemůže, ale stejně ![]()
Viola, je to krásné jméno. Denisa vykouří penisa a navíc jsou to pěkný krávy.
Je pravda, že i já znala jednu velmi nesympatickou Denisu. Ale jménem nástroje bych své dítě nikdy nepojmenovala.
Viola. Ženské jméno to bylo dřív než název hudebního nástroje. Třeba jedna z českých královen byla Viola Těšínská.
Anca, Anicka i Julca se rika zenskemu prirozeni. A jak jsou matky hrde, ze maji doma Anicku.
Ke kazdemu jmenu se najde blbost, ktere se stari lidi drzi a omilaji ji. Decka to neznaji, kdyz to neslysi doma. Jestli nejakou asociaci dite pouzije, tak to slyselo doma ve sve rodine.
Rozhodně Viola. Divím se, že ve všech vyvolává myšlenku na hudební nástroj. Ve mně jedině na květinu ![]()
Je neotřelé a jedinečné, vznešené.
Denisa je děsná.
@divine woman píše:
Viola. Ženské jméno to bylo dřív než název hudebního nástroje. Třeba jedna z českých královen byla Viola Těšínská.
A napadají mě další české slavné nositelky. Viola Ottová, Viola Zinková.
Já znám jednu Violu a říkáme ji Vílo
Do teď, když se teda jednou za sto let vidíme. Je nám přes třicet. ![]()
Denisa se mi nelíbí, znám jich 5 a jediná jedna z nich není kravka.
Kdybych měla dceru, klidně bych ji pojmenovala Viola, je to krásné a dnes neobvyklé jméno.
Akorát že my už máme vybrané jiné jméno a vypadá to že přes to nepojede vlak
to byste teprve koukali a ťukali na čelo, jaký hnusný jméno, na který je taky taková klasická nadávka, jsme vybrali my
![]()
@Kelsey píše:
Anca, Anicka i Julca se rika zenskemu prirozeni. A jak jsou matky hrde, ze maji doma Anicku.
Ke kazdemu jmenu se najde blbost, ktere se stari lidi drzi a omilaji ji. Decka to neznaji, kdyz to neslysi doma. Jestli nejakou asociaci dite pouzije, tak to slyselo doma ve sve rodine.
Já znám ještě Bláža jako ženské přirození. A Julie je v posledních letech hodně oblíbené, aspoň tady. I já jsem to měla ve výběru pro jednu dceru. Nedali jsme to, protože se ve stejné době před 8 lety narodily dvě v okolí.
@jessikka píše:
Rozhodně Viola. Divím se, že ve všech vyvolává myšlenku na hudební nástroj. Ve mně jedině na květinu
Je neotřelé a jedinečné, vznešené.
Denisa je děsná.
No, ja Violu mam a naproste minimum deti jeji jmeno spojovalo s hudebnim nastrojem. Dokonce ani spojitost s fialkou je nenapadla.
Za mě je z těchto dvou lepší Denisa. Viola se mi vůbec nelíbí, evokuje mi fialky a přijde mi to takové dětské.