Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@mamoch píše:
Denisa. Viola se mi nelíbí vůbec.. Prostě hudební nástroj- nevidím v tom jméno.
vidíš, tak mě zase spíš naskočí fialka. Což už k dívčímu jménu jde. V době obrody Rozárek…
@Anonymní píše:
Já znám jednu Violu a říkáme ji VíloDo teď, když se teda jednou za sto let vidíme. Je nám přes třicet.
Denisa se mi nelíbí, znám jich 5 a jediná jedna z nich není kravka.Kdybych měla dceru, klidně bych ji pojmenovala Viola, je to krásné a dnes neobvyklé jméno.
Akorát že my už máme vybrané jiné jméno a vypadá to že přes to nepojede vlak
to byste teprve koukali a ťukali na čelo, jaký hnusný jméno, na který je taky taková klasická nadávka, jsme vybrali my
![]()
no honem, sem s ním! Jsi anonymní…
![]()
Libi se mi obe.
Nemam zkusenosti s protivnymi Denisami, dokonce jedna je neuveritelne obetava zdravotni sestricka. Souhlasim, ze na jednu Denisu pokrikovali ve skole obdobu tech sprostych basnicek, jak tu bylo zmineno. Viola je zase hudebni nastroj. Mne prijdou ta jmena hezka a srovnatelna. Nemela bych problem dat svemu diteti kterekoliv z nich.
@Mikinafes píše:
Jake jmeno se vam libi vic a proc? Diky:)
Denisa se mi líbí více. Mám kamarádku, říkali jsme jí Déňa, když jsme byly malé ![]()
Denisa je neteř a je to krásná a milá holka, Viola bývalá kolegyně a vůbec mi to jméno nešlo přes pusu, navíc jí všichni říkali ve čtyřiceti Violko, brrrr.
Viola 😇 Denisa mi přijde hrozně tvrdé treba jako pro nějakou megeru ![]()
@Mikinafes píše:
Líbí se mně Viola jako Viola Těšínská. Ale pokud se Ti víc líbí Denisa - která znamená zasvěcená Bohu Dionýsoj, tak fajn. ![]()
@Anonymní píše:
@Mikinafes DARINKA
Bez urážky, ale takové konverzace vedu doma a dětma.
Jaký chceš hrneček, červený nebo modrý?
Za mě Viola. Je to nádherné jméno. Jmenuje se tak miloučké stvoření - moje vnučka.
@Mikinafes píše:
Líbí se mne obě. Viola proto, že znamená fialku a nosila ji Viola Piastovna. A Denisa zasejc je zasvěcená Bohu Dionysoj
![]()