Viróza bez teplot?

1428
20.9.22 11:58

Viroza bez teplot?

Pěkný den, prosím, má někdo zkušenost u dětí s takovou virozou nevirozou? Syn 12 let v pátek, že cítí, že mu začíná nosohltan. Ale ještě v pohodě jedl všechno až k večeru ten nosohltan. V sobotu ho bolela i hlava a trošku že má v krku hleny. Ležel u tv polehaval. V neděli už ho nic nebolelo, ale neměl vůbec chuť k jídlu, včera to stejně, snědl Krajíček suchého chleba, pár piškotů. Pije. A měl během dne 37 teplotu, večer už ani to ne. Dnes je bez teploty, ale pořád leží a nemá ještě chuť na jídlo, dal si ale aspoň už suchý rohlík a teď banán. Váží 35 kg, ji celý život hodně málo a teď toto, jsem z toho na nervy už, tak jestli nemá někdo zkušenost. Ve skole prý všichni kaslali, smrkali minuly týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
20.9.22 12:12

Moje deti nemaji teploty u 90% viroz :nevim: Takove ty rymy vetsinou absolvujeme bez ni. Vyvar treba by nezvladl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
20.9.22 12:15

@beruska9 právě on neměl ani rýmu jen trochu spíš ucpaný nos a ten nosohltan dva dny, ale žádná hrůza a ta nechuť přišla až v neděli vlastně. Jako kdyby měl aspoň nachlazení rýmu, kašel, tak to vůbec neřeším, ale nesnáším takové ty nemoci bez jasných příznaků, kdy už pak vymýšlím černé scénáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
20.9.22 12:19

Covid nemá? Že by měl nějaký slabší průběh? Jinak moje děti taky nemají teploty k obyč virózám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
20.9.22 12:23

@Kriss Tina covid jsme měli před třemi týdny, jako může to být viróza i bez nachlazení? Tak jak je chřipka ale viróza s takovými příznaky nepriznaky? K něčemu tu nechuť a únavu musí mít a mě už napadají nemoce jako leuke…ani to nechci vyslovit. Před třemi týdny měl totiž něco podobného když dojel z tábora měl rýmu a ucpaný nos a pak asi 5. Den od příjezdu se mu dva dny po sobě udělalo mdlo a měl 37.3 a taky ležel a nejedl. Ale já zjistila, že mám v té době covid a mladší taky ale tento už měl test negativní no tak si nejsem jistá zda ho prodělal. Byli jsme u Mudr a ta, ze to může být takové to pocení a slabost u infektu. Změřila tlak, prohmatala uzliny a že ok. Od tý doby už to pak neměl. Až teď toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2796
20.9.22 12:25
@zuzuza píše:
@beruska9 právě on neměl ani rýmu jen trochu spíš ucpaný nos a ten nosohltan dva dny, ale žádná hrůza a ta nechuť přišla až v neděli vlastně. Jako kdyby měl aspoň nachlazení rýmu, kašel, tak to vůbec neřeším, ale nesnáším takové ty nemoci bez jasných příznaků, kdy už pak vymýšlím černé scénáře.

Jo, je to normální viróza, takovéto já mívám běžně, skoro nikdy nemám rýmu ani kašel. Jen únavu a bolesti těla. Nech ho týden doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
20.9.22 12:31

@safina Ježíši tak to mě trochu uklidnilo a může být i to nechutenství že ano, v pátek měl ještě normální apetit smažený sýr, večer sushi..uvařím vývar at aspoň popíjí. Banán už taky sní, rohlík taky. Díky moc za uklidnění snad to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
20.9.22 12:34

Jedna dcera měla úplně to stejně a byl to covid, druhá dcera to stejně a jen viróza. Já třeba covid taky bez teplot. Ono to není pravidlem, ale virózy bez teplot jsou běžné. Teď má podobný průběh třetí dítě, dneska na poslech…ta ale začíná mít kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
20.9.22 12:36

@biedronka105 děkuji moc já pro jistotu ještě koupím test teď odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12358
20.9.22 12:45

Prosím tě, fakt bych neplasila, podle mě to může být viróza úplně v klidu - únava, nechutenství. Plašila bych jenom, kdyby to trvalo víc než týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
20.9.22 12:49
@zuzuza píše:
@biedronka105 děkuji moc já pro jistotu ještě koupím test teď odpoledne.

Hele ono je to jedno jestli viróza nebo covid, léčí se to stejně, takže bych nebyla z toho na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85893
20.9.22 13:59

Vubec bych neplasila a nechala ho par dni doma odpocivat, pokud muzes. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
20.9.22 14:12

A nenastydl někde? Mě se třeba i zánět ledvin projevil jen jako nevolnost od žaludku, až pak když to bylo fakt hnusně rozjeté se přidaly horečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
20.9.22 14:25

Takhle to manzel normalne…ma slabsi reakci imunitniho systemu..ja s dcerou virozu standard tak 3 dny..vysoke teploty, tekuta ryma, dalsi den kasel, treti den husta ryma a konec…manzel zasadne bez teplot, tyden i vic smrkani, unava, nechtenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
20.9.22 14:57

Týden předtím měl opar a v pátek ráno jel s babičkou do školy busem a měl jen miminku já nebyla doma pár dní a prý mu byla zima🤦.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí