Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych do kuchyně koupit vitrážové záclony, ale neumím si představit, jak to řešit, když budu větrat na ventilačku. To se mi tam budou ty záclony plandat a já tam mám kytky. Jak to řešíte vy? Ještě mě napadlo pořídit záclonku na dvě tyčky, ale ty jsem nikde neviděla. Nemáte je někdo a odkud?
@Jannnča máš tyčko dole i nahoře, nebo na každém díle okna jednu tyčku?
@Jannnča takže když otevřeš ventilačku, tak ti to tam plandá? To se mi právě nelíbí a nevím, jak jinak to udělat.
@tiffany No, já mám je spodní, a délku 50 cm, takže bych neřekla, že mi tam něco plandá
.
Ale jestli myslíš navlékací nahoře i dole, tak se prodává pásek, který se na záclonu našije.
Jen musí být oba okraje rovné.
Taky mám tři díly okna a na ventilačku otvírám tu prostřední část. Já mám jen 40cm dlouhou/vysokou záclonku a není to problém. Při té délce záclony nic neplandá, teda ale mám záclonu pověšenou na spodní části okné, takže při její délce a úhlu vyklopení větračky ten rozdíl je minimální.
@Jannnča @Mandarinka01 tak jsem zase změnila názor a asi bych raději chtěla takovou tu římskou roletu, nebo vlastně ani nevím, jak se to jmenuje, ale je to na dvě mašle a tím se to reguluje. Ty vitrážky by mi i stínily kytkám.
Asi ještě nejsem úplně rozhodnut.