Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky snad nevadí nové téma, ta stará jsem našla, ale třeba má někdo nové tipy ![]()
Silene mi padají vlasy, jsem 13tt. Myju si je teď 1× týdne protože nikam nechodim, ale to co vycesu, to je katastrofa. Já myslela ze v těhotenství mají být pěkný ![]()
Muže to byt i tím ze jsem celou dobu vlastně zvracela.
No nicméně otázky:
Dekuji vám ![]()
1. na konci druhého trimestru mi naskočily ty správné hormony a zesílily mi nehty i vlasy, ty začaly i rychleji růst, tak samo ale i chlupy na břiše 😆
2, 3. na začátku těhu jsem dobírala biosil, další jsem pak nekupovala, protože s tím padáním stejně nic neuděláš
4. nic z toho mi nepomáhalo nikdy, tak nevím 😃
Moje rada zní prostě počkat tři měsíce a uvidíš rozdíl 😊
O doplnich v tehu se musis poradit s lekarem, mne na to pomahaji i klasicke tehotenske vitaminy.
13tt jsem taky nevidela zmenu a padaly klasicky, nediv se, ze je jich tolik, kdyz si myjes vlasy 1× za tyden, ta davka je pak vic koncentrovana a mate to
Nejake zlepseni a nove vlasy jsem postrehla okolo 5. mesice.
Přesně, když si myju vlasy málo, taky mi přijde, že mi víc padají.
Holky tím se vždycky uklidnuji, já si myju skoro cely život vlasy 3× týdně, ale padaly mi hodně málo. Teď to už vidím na culíku. Na koutech ne, tam je to ok, ale vzadu mám takovou nudli
![]()
To je všechno hormonama. Je jedno co do sebe budeš cpát, dokud se neuklidní hormony, tak ti ty vlasy budou dál padat.
Nejlepší je biosil, ale zinek už obsahují i ty těhotenské vitamíny, takže bych to nehrotila.