Vlasy a těhotenství

975
8.8.21 12:13

Vlasy a těhotenství

Holky snad nevadí nové téma, ta stará jsem našla, ale třeba má někdo nové tipy :)

Silene mi padají vlasy, jsem 13tt. Myju si je teď 1× týdne protože nikam nechodim, ale to co vycesu, to je katastrofa. Já myslela ze v těhotenství mají být pěkný :lol:

Muže to byt i tím ze jsem celou dobu vlastně zvracela.

No nicméně otázky:

1. zlepší se to ve 2-3 trimestru?
  2. jaké doporučujete doplňky? Teď jsem četla tipy na dona hair a pak ty růžový medvidky (Slovenska značka, teď nevím název), ale nevím
  3. když jsem měla problémy v minulosti, pomohl mi celkem pangamin a biosil, nevím ale zda je to ok v těhotenství
  4. tip na sampon nebo peci? Pomuze alpecin/plantur?

Dekuji vám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
8.8.21 12:23

1. na konci druhého trimestru mi naskočily ty správné hormony a zesílily mi nehty i vlasy, ty začaly i rychleji růst, tak samo ale i chlupy na břiše 😆
2, 3. na začátku těhu jsem dobírala biosil, další jsem pak nekupovala, protože s tím padáním stejně nic neuděláš
4. nic z toho mi nepomáhalo nikdy, tak nevím 😃
Moje rada zní prostě počkat tři měsíce a uvidíš rozdíl 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.8.21 12:23

O doplnich v tehu se musis poradit s lekarem, mne na to pomahaji i klasicke tehotenske vitaminy.

13tt jsem taky nevidela zmenu a padaly klasicky, nediv se, ze je jich tolik, kdyz si myjes vlasy 1× za tyden, ta davka je pak vic koncentrovana a mate to :D Nejake zlepseni a nove vlasy jsem postrehla okolo 5. mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11135
8.8.21 12:32

Přesně, když si myju vlasy málo, taky mi přijde, že mi víc padají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.8.21 12:45

Holky tím se vždycky uklidnuji, já si myju skoro cely život vlasy 3× týdně, ale padaly mi hodně málo. Teď to už vidím na culíku. Na koutech ne, tam je to ok, ale vzadu mám takovou nudli :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.8.21 12:51

Mne padaly vlasy cele těhotenství.
Nic nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
8.8.21 13:05

To je všechno hormonama. Je jedno co do sebe budeš cpát, dokud se neuklidní hormony, tak ti ty vlasy budou dál padat.
Nejlepší je biosil, ale zinek už obsahují i ty těhotenské vitamíny, takže bych to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí