Vodácký tábor a křest

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
16.5.16 16:10

@kackasoucek Na běžné věci potřebuješ radu odborníka na výchovu, psychologa? Vychovávej dítko s větším životním nadhledem.
Určitě nikdo na vodáckém-ani jiném-táboře nebude dělat nic, co by zavánělo šikanou. Myslím program ze strany vedoucích. A pokud se objeví šikana mezi dětmi, tak ta se může objevit kdekoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
16.5.16 16:14
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
2889
16.5.16 16:25

Zažila jsem podobný akce a nijak jsem to negativně neprožívala. A to jsem byla spíš citlivější dítě. Z prázdninových akcí si nepamatuju na žádnej vyloženě negativní zážitek, zato o škole bych zde mohla psát horory ;). Já bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
16.5.16 17:05

Zazila jsem vodacky krest jako dite, prastily na lehce padlem a hodili do vody. Ze by se mne to nejak extra libilo, to ne. Ale bylo nas v tom vic, prozivali jsme to spolu a na tabor jsem pak jezdila s nadsenim nekolik let. Proste obcas clovek v zivote zaziva i neprijemne udalosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.5.16 17:10
@matkabagristy píše:
@kackasoucek puboš před lety taky prošel na táboře křestem. Nejděsivější byly ty historky, kterými ho strašili dopředu. No, teď to dělá nováčkům

asi tak… u nás se dostávalo pádlem po zadku ještě ke všemu..čili i fyzické násilí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.5.16 17:11
@KalamityJohn píše: :mrgreen: Depak foťáky, my to tesali do kamene a pak obtiskovali na papír vlastní krví.

8) chceš říct krví nepokřtěných nováčků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
16.5.16 17:14

@jdukolem nebo krví panen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20983
16.5.16 17:32
@jdukolem píše:
  1. chceš říct krví nepokřtěných nováčků ;)
:mrgreen: :mrgreen:

Oh boy :jazyk:

šikanu jsem na táboře řešil jednou, klukovi jsem beze svědků jednu vrazil a byl klid na čtyři tejdny.

Dneska by mne za to asi zastřelili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
16.5.16 18:09
@KalamityJohn píše:
Dneska by mne za to asi zastřelili :think:

Matka toho chudáčka šikanujícího ostatní rozhodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.5.16 19:03

Mně by to teda vadilo a přijde mi to dost ponižující :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.16 15:03

Kalamita:)

@KalamityJohn Pohled na šikanu se nemění, spíš se to víc řeší, ne? Na symbolickou akci a srandu nikdo nic nenamítá. Spíš jsem se lekla při hledání na internetu. Já nevím, ale tohle mi přijde přinejmenším ponižující pro děti a navíc to umístit na internet, jde to běžně dohledat na seznamu:
http://www.poseidonopava.cz/galerie?…bor%209.%20odd%C3%ADlu%20-%20vodácký%20křest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
17.5.16 15:11

@kackasoucek Pomazat bahnem, za plavky kecup, lehce klepnou padlem a hodit do rybnika? Jo, ten kecup by si mohli odpustit, ale co ti na tom prijde tak strasneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
17.5.16 15:20

Křest jsem taky zažila, je tomu už bratru asi 22 let (strašně to letí!!! 8o )…V noci měl Neptun proslov při ohni, dostali jsme přezdívku, pořádný „výprask“ kopřivama (jen v plavkách), pak nějakou kořeněnou „dobrotu“, poté nás šoupli do díry s bahnem (a dle strašidelných vyprávěnek předem i s pijavicema apod… :mrgreen: ) a potom jsme se šli umýt do řeky…to jediné mi teď přijde šílené, byla bych podělaná strachy, že se mi nějaké děcko utopí, ale asi to měli dobře ošéfované…Újmu jsme z toho neměla, jako šikanu jsem to nevnímala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.5.16 17:17
@kackasoucek píše:
@KalamityJohn Pohled na šikanu se nemění, spíš se to víc řeší, ne? Na symbolickou akci a srandu nikdo nic nenamítá. Spíš jsem se lekla při hledání na internetu. Já nevím, ale tohle mi přijde přinejmenším ponižující pro děti a navíc to umístit na internet, jde to běžně dohledat na seznamu:
http://www.poseidonopava.cz/galerie?…bor%209.%20odd%C3%ADlu%20-%20vodácký%20křest

tak na net se to jistě v dnešní době dává se souhlasem rodičů, to si v dnešní době žádná škola ani organizátor tábora prostě nedovolí dát bez souhlasu…
za druhé… vadil by mi leda ten kečup nebo co to je a to proto, že to fakt není žádná vodácká tradice… zbytek je tak nějak v pohodě myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.5.16 13:55

Asi by to chtělo opravdu více nadhledu. Dneska každý všechno moc řeší, hned hledá na internetu. Pokud už dítě chodí dítě do vodáckého oddílu, musí s něčím takovým počítat. To jako kdyby u dítěte například na jiu-jitsu se řešilo, že ho chudinku někdo podrazil, nebo s ním hodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí