Vodnaté pupínky na obličeji

2
8.6.24 08:41

Vodnaté pupínky na obličeji

Ahoj všem, už fakt nevím, co s tím. Cca 3 měsíce zpět se mi na obličeji začaly objevovat vodnaté pupínky. Vypozorovala jsem, že to vždycky bylo z dusna apod., ale třeba už druhý den to zmizelo. Každopádně asi týden zpět se mi rozjela nějaká bláznivá reakce, netuším na co a absolutně to nechce zmizet. Hrozně mi z toho pne obličej. Myslím si, že to možná bude nějaká alergie či co?
Jestli máte někdo zkušenost, tak budu vděčná za rady, co s tím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7862
9.6.24 00:39

No, já s tímhle bojuji už asi rok a půl. Spolehlivě katastrofální to je po antibiotikách, jinak se to zhoršuje nárazově a nedaří se mi vůbec vysledovat, na co bych takhle mohla reagovat :( jednou, když to bylo opravdu hrozné, tak i kožní dělala stěry, že podle toho nasadí antibiotika nebo jiná léčiva… a v těch stěrech nebylo vůbec nic! Uzavřela to jako nějakou alergickou reakci.

kosmetika to moc neovlivní…tedy zhoršit to může :lol:, ale nespraví. Jediné, co na to funguje, jsou kortikoidy. Stačí většinou jednou namazat a do 2 dnů je to úplně pryč. Ale pořád se to mrcha vrací… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.6.24 10:30

@vulpes moc díky, tak to máme asi to samé :D dost mi na to pomohl zklidňující krém na popáleniny od sluníčka s Aloe :D měla jsem teď za sebou 3 týdny antibiotika, takže jsme se i s doktorkou shodly, že to bude tím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek