Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všem, už fakt nevím, co s tím. Cca 3 měsíce zpět se mi na obličeji začaly objevovat vodnaté pupínky. Vypozorovala jsem, že to vždycky bylo z dusna apod., ale třeba už druhý den to zmizelo. Každopádně asi týden zpět se mi rozjela nějaká bláznivá reakce, netuším na co a absolutně to nechce zmizet. Hrozně mi z toho pne obličej. Myslím si, že to možná bude nějaká alergie či co?
Jestli máte někdo zkušenost, tak budu vděčná za rady, co s tím ![]()
No, já s tímhle bojuji už asi rok a půl. Spolehlivě katastrofální to je po antibiotikách, jinak se to zhoršuje nárazově a nedaří se mi vůbec vysledovat, na co bych takhle mohla reagovat
jednou, když to bylo opravdu hrozné, tak i kožní dělala stěry, že podle toho nasadí antibiotika nebo jiná léčiva… a v těch stěrech nebylo vůbec nic! Uzavřela to jako nějakou alergickou reakci.
kosmetika to moc neovlivní…tedy zhoršit to může
, ale nespraví. Jediné, co na to funguje, jsou kortikoidy. Stačí většinou jednou namazat a do 2 dnů je to úplně pryč. Ale pořád se to mrcha vrací… ![]()
@vulpes moc díky, tak to máme asi to samé
dost mi na to pomohl zklidňující krém na popáleniny od sluníčka s Aloe
měla jsem teď za sebou 3 týdny antibiotika, takže jsme se i s doktorkou shodly, že to bude tím ![]()