Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký den, doporučíte praví prostředek, ve kterém vyprané prádlo opravdu voní? Ano chápu, trošku chemie tam bude, ale to překousnu
děkuji
@Mamca_1234 píše: Více
ty to možná překousneš, ale miminko ne
No hlavně aby to prekouslo miminko. Já třeba musím prat i 5 letému pořád v miminkovskych prášcích jinak mu to nedělá dobře.
Prací prostředky s marseillským mýdlem, třeba Omino Bianco, i v Lidlu mají pod tou jejich značkou. Kupuju pravidelně hlavně na ložní a bílé prádlo.
Ne, snaž se prát bez toho. Prala jsem poctivě v Lovele až od roka a víc s Persil Sensitive.
Já používala u dcery Frosch Baby a prádlo mi vonělo, snášela ho dobře.
@Hanney7 já kupuju omino bianco taky, jiný prášek nepoužívám, myslíte že je vhodný i pro mimčo?
No myslím, že Batole má i dětskou aviváž.
Já používala a teď budu zase dětský Persil, s tím jsem spokojená a když otevřu skřínku s miminkovským oblečením, tak cítím i vůni.
Peru v Persil Sensitive, u staršího jsem měla Lovelu. Ale moje děti neměly nikdy žádný problém.
Na tohle jsem používala i pro citlivé děti Lovela baby a fajn, bez problémů ![]()
nedávala bych moc chemie, ono jako zlatý ocet a příroda, čím víc vůně - tak v tom bývá tím víc chemie…
Používala jsem Persil sensitive a vyhovoval u mým ekzematikům. Po Lovele měly obě děti strašnou reakci a po Ecoveru mi prádlo zešedlo
Mě voněla Lovela. Ale moc dobre neprala. Mě třeba voní Jelen prášek i gel. Já ale nemam ráda výrazně vůně, stačí mi to.
DM má i eco aviváže.
Používám Frosch baby. Bydlíme kousek od Německa, tak vyjde o 100,– levněji. Voní hezky a pere skvěle…
@stinga píše: Více
Proc by ne? Ne každý dítě je precitliveli. Mám dvě, a peru jim od narození ve stejné drogerce jako nám. Nikdy problém nebyl. Chce to vyzkoušet.