Voš, VŠ Ekonom Litoměřice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Voš, VŠ Ekonom Litoměřice
Zdravím,
má prosím někdo zkušenosti s kombinovaným (dálkovým) studiem na VŠ (Bc. i Ing) či VOŠ Ekonom v Litoměřicích? Jak a kdy probíhá výuka, jak je to s náročností studia a ochotou vyučujících? Zajímají mě i
další zkušenosti s touto školou.
Děkuji za odpovědi. 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Jana611 já neporadím, ale koukala jsem na to.
Chápu to dobře, že nejdřív jees na celoživotního a pokud splnit kredity a podmínky, můžeš přejít na řádné studium?
U bakalářského i navazujícího?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@Jana611 já neporadím, ale koukala jsem na to.
Chápu to dobře, že nejdřív jees na celoživotního a pokud splnit kredity a podmínky, můžeš přejít na řádné studium?
U bakalářského i navazujícího?
Studuje tam kamarádka, nějakou tu státní správu či co. První tři semestry jsou placený a studuje se v Litoměřicích a pak další tři semestry už jsou zdarma a musí se jezdit do Prahy. Ona teď jde do druháku, takže je ještě v Liťáku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ jj, takže celoživotní a potom přecházís na řádné. Pobočka je i v Jičíně.
A dělá nMgr nebo Bc?
Jaká je ta statistika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ aha, já měla za to, že vše se odehrává v Litoměřicích a samostudiem doma. Někde jsem zahlédla že první pokus zkoušky/zápočtu je v Litoměřicích a na další pokusy se už jezdí do Prahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@PetraJ jj, takže celoživotní a potom přecházís na řádné. Pobočka je i v Jičíně.
A dělá nMgr nebo Bc?
Jaká je ta statistika
Dělá Bc.
Mimochodem, nakonec nastupujeme s kolegyní do Stráže pod Ralskem na MBA pro pomáhající profese, když nám ten UJAK zavřeli. ![]()
@Jana611 - prej první tři semestry Litoměřice, pak Praha. S těma zkouškama to taky říkala, první pokus v Litoměřicích, pak Praha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@PetraJ o tom MBA vím, nejdřív bych chtěla Mgr., potom MBA
Tak já taky chtěla nejdřív toho bakaláře, ale bohužel. A tady nás vezmou i s Voškou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ ja vím, vždyť jo. Hlavně to vypadá docela dobře, těm studijní plán
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@PetraJ ja vím, vždyť jo. Hlavně to vypadá docela dobře, těm studijní plán
Taky se mi právě líbí. Bude to dost zajímavý. A ty přednášející, samá kapacita. Fakt se těším. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit