Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, má někdo radu jak pomoci s otokem od píchnutí vosou. Nebo jak dlouho trvá než otok splaskne? Před dvěma dny mě pichla u palce. Chlazení, citron atd., vše proběhlo a probíhá. Ale nějak se to nejlepší, spíš naopak. Ruka mě brní ale to přikládám otoku. Foto přikládám. Děkuji za reakce
Zašla bych se poradit do lékárny, jestli je něco volně dostupného. Zkusila bych jednorázově třeba i Zodac nebo jiný lék na alergii.
@nozu píše:
Zašla bych se poradit do lékárny, jestli je něco volně dostupného. Zkusila bych jednorázově třeba i Zodac nebo jiný lék na alergii.
Zapomněla sem zmínit, lék na alergii sem si také vzala ![]()
Fenistil gel na to muzes dát..a lék na alergii ber každý den ted…ale vpodstate nezbývá než čekat až to oplaskne…mě jako alergikovi to většinou trvalo tak týden…
Chladit, brát léky na alergii a mazat Fenistilem. Syn takhle teaguje na každé píchnutí komárem a Fenistil je jediné, co zabírá
@Petraskod měla jsem po štípnutí včelou, podobně jako máš, ještě mi to pak vylezlo až k lokti. Po týdnu po splasklo.
Chlazení, Fenistil, Analergin Neo nebo něco takového. Ono to trvá, než otok splaskne.
Zdravím, dcerku v pátek pichla vosa do nártu. Fenistil, zodak, zírtek podáván. Bar spíše více natika, do boty se nenacpe. Zajít k dětskému lékaři?
Mám doma alergiky a když už tak jim to pomůže ale malé nic.