Vosí píchnutí, otok

13
19.9.23 06:49

Vosí píchnutí, otok

Zdravím, má někdo radu jak pomoci s otokem od píchnutí vosou. Nebo jak dlouho trvá než otok splaskne? Před dvěma dny mě pichla u palce. Chlazení, citron atd., vše proběhlo a probíhá. Ale nějak se to nejlepší, spíš naopak. Ruka mě brní ale to přikládám otoku. Foto přikládám. Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21642
19.9.23 06:51

Zašla bych se poradit do lékárny, jestli je něco volně dostupného. Zkusila bych jednorázově třeba i Zodac nebo jiný lék na alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.9.23 06:53
@nozu píše:
Zašla bych se poradit do lékárny, jestli je něco volně dostupného. Zkusila bych jednorázově třeba i Zodac nebo jiný lék na alergii.

Zapomněla sem zmínit, lék na alergii sem si také vzala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
19.9.23 07:58

Fenistil gel na to muzes dát..a lék na alergii ber každý den ted…ale vpodstate nezbývá než čekat až to oplaskne…mě jako alergikovi to většinou trvalo tak týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
19.9.23 08:31

Chladit, brát léky na alergii a mazat Fenistilem. Syn takhle teaguje na každé píchnutí komárem a Fenistil je jediné, co zabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
19.9.23 09:47

@Petraskod měla jsem po štípnutí včelou, podobně jako máš, ještě mi to pak vylezlo až k lokti. Po týdnu po splasklo.

• Citovat
  • Upravit
24717
19.9.23 18:24

Chlazení, Fenistil, Analergin Neo nebo něco takového. Ono to trvá, než otok splaskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
1.9.24 09:48

Vosí píchnutí

Zdravím, dcerku v pátek pichla vosa do nártu. Fenistil, zodak, zírtek podáván. Bar spíše více natika, do boty se nenacpe. Zajít k dětskému lékaři?
Mám doma alergiky a když už tak jim to pomůže ale malé nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí