Vrchní matrace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1494
4.11.17 10:48

Vrchní matrace

Ahoj, děvčata.
Možná mám legrační dotaz, ale…k čemu má sloužit vrchní matrace, taková, která je tenká třeba jen 5 cm a dá se srolovat? Dá se koupit např. v Jysku. Jaký význam to plní v posteli 8o?
Myslíte, že je to dobré do postele, která má vyklápěcí spací prostor(je to pružinová matrace) a pod ním úložný prostor, kde ta pružinová matrace je v místě zadku proleželá?
Děkuji za vaše komenty :) a přeji krásnou podzimní slunečnou sobotu :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
181
4.11.17 12:36

Myslim ze ano ale jen kratkodobe ze po case se proleží stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
4.11.17 12:53

@mimart rika se tomu topper a my ho mame, abysme dve matrace timto prekryli a plochu luzka tak sjednotili a zvysili. Matrace mame nove, takze z duvodu zakryti nejakych hnusu na nich to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.17 13:20

Taky jí máme, a to proto, abychom zabránili znečištění spodní matrace, která byla hodně drahá. Jsem nešikovná a snadno bych jí mohla polít třeba čajem, když si čtu v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.11.17 15:20

Ne, k tomu to podle mě není. My to koupili na nové matrace, aby se neznečistily, ať při sexu nebo politím nebo čímkoli jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
6.11.17 10:59

Ahojky, děkuji vám všem za odpovědi. Takže zřejmě vrchní matrací problém s proleželou spodní matrací nevyřeším :think:…takže půjdu obhlížet nové postele :)
Ahoj a díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1