Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jednou za rok se mi tkay udela, hnis je pod, propichnu jehlou a vse vytlacim, do dvou dnu je po nem…
To se mi taky kolikrát stalo…u mě je to normálně zarostlý chlup, propíchnu to (ale pozor na to kde, když se netrefíš, tak opravdu teče jen krev), vymáčknu a kolikrát se mi stalo, že v tom boláku byl stočený 1,5 cm chlup, pak potřít třeba něčím s Tea Tree… 2-3 dny se to zahojí…
Díky za odpovědi. Tohle právě není ani stočený chloupek, ani nevymáčknu hnis - jen po propíchnutí teče hodně, fakt hodně krve. Gynekolog právě nic neříkal. Odkázal mě na kožní, tak pak budu moudřejší ![]()
Ahoj holky,
Mam dlouhodoby obdobny problem.
Pred dvema mesici se mi udelal vridek na vnitrni strane stehna blizko intimnich partii - nejdriv jeden velky bolak, ktery se postupne zmensuje ale nevymizi uplne. Pred tydne se mi udelal i na druhe strane uplne stejny- nejdrive velky nality bolak a postupne se to zmensuje. Dnes tam mam jiz nekolik dalsich mensich bolacku…Promiskuitni nejsem dva roky mam staleho partnera…
Byla jsem s tim na kozni ( rovnou me objednali na venerologii, predpokladam, ze by tam pohlavni chorobu poznali), dostala jsem masticku na tyden. Nepomohlo to, sla jsem tam znovu a opet jen masticka…doktorka mi ani neni schopna rict, co presne to je, jen mi stale opakuje ze genitalni opar to neni…
Zitra jsem objednana na gynekologii…
Nemela jste nektera podobny problem? Nezabrala na to neco? Jsem z toho uz zoufala…
Mě se dělaj celý život. Ale teď jsem vypozorovala, že snad z nervů. Jako fakt, stres, něco nepříjemného a hup, mám bolák… Nevím zda je to jen náhoda, ale přijde mi, že ne. ![]()
To co popisujete může být i průvodní jev chlamydií. Nevím, jestli je to na dotek bolestivé nebo ne, mě to někdy svědí. Objeví se to a zase zmizí a přesně, jak uvádí příspěvek nade mnou. Mám to po velkém stresu. ![]()
Ahoj - nemáte některá zkušenost? Objevil se mi na pysku vřídek - fialový, krví nalitý, vystouplý, měkký. (nic tvrdého, žádný hnis). Nebolestivý, nelze vymáčknout. Nevěděla jsem o tom, až při holení těchto partií. Byla jsem s tím u gynekologa, ten nic neřekl. Není to prý gynekol. problém. Tak se chystám na kožní. Ale vrtá mi to hlavou. Nemáte s tím některá zkušenost? Ještě přiznám, že jsem to nakonec propíchla - hodně krve z toho vyteklo. Ale teď se mi to tam udělalo znovu, na jiném místě. Díky! Prosím o zachování anonymity.