VŠ Sting - dálkové studium Ing.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VŠ Sting - dálkové studium Ing.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda tu máte někdo zkušenosti se studiem na VŠ Sting - magisterské studium Ekonomika a management v dálkové formě?
Mám vystudovanou ekonomku na veřejné škole, titul Bc. dálkově, takže jsem na studium při práci po nocích zvyklá…
Teď ale mám možnost si dodělat magisterský titul a zvažuji Sting.
Plánujeme brzy miminko, takže část studia bych měla při práci a část na MD ![]()
Za jakoukoliv zkušenost budu ráda, děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
S touto vysokou školou zkušenost bohužel nemám, ale mám v plánu to samé na jedné soukromé vysoké škole v Praze, s tím že by půlka byla při práci a půlka na MD (když to vyjde
. Jinak si myslím že na té soukromé škole ti spíš vyjdou vstříc, popřípadě by jsi mohla na individual ne? ![]()
Mám pár známých, kteří to takto měli. A jedna kamarádka otěhotněla ve 3.ročníku na medině a zvládá to naprosto v pohodě - zapojuje celou rodinu
![]()
- Citovat
- Upravit
@Prix
Zaplatíš a dostaneš titul. Fakt to neřeš, tam se nehledí na čas a znalosti, ale na to kolik zaplatíš.
Znám lidi, co to tam udělali, z Masárny i Mendelky je vyhodili
Takže těžký to fakt nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elis92
Mě právě zajímala nějaká zkušenost se Sting, na Prahu jsem se taky dívala - konkrétně na VŠEM a celkem mě odradilo, že jsem četla, že je tam velká buzerace studentů a že se hodně stává, že tě třeba ve 2.semestru vyhodí a přitom shrábnou defakto jen peníze…samozřejmě se musí brát každý příspěvek s nadhledem a záleží taky na studentovi, určitě je rozdíl mezi denníma a dálkovýma studentama a v jejich přístupem ke studiu atd. ![]()
@zvidavajanca…s tvrzením, že zaplatíš a dostaneš titul moc teda nesouhlasím, stejně tak s tím, že nehledí na znalosti…a taky bych neházela všechny vysoké soukromé školy do jednoho pytle..já mám na Stingu na denním Bc./Ing. kamarádku a rozhodně to tam není tak, že si titul zaplatíš a v průběhu studia nic neděláš, některé předměty jí daly hodně zabrat… Nevolím Sting z toho důvodu, že jsi jdu titul zaplatit a budu doma houpat nohama, to opravdu ne, volím tuto školu z důvodu, že se mi líbí zaměření/předměty které tam vyučují a celkově jejich přístup k výuce a taky od té školy očekávám, že se něco naučím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prix Tak je buzerace a buzerace
Já mám zkušenost jak ze státní školy tak i ze soukromé a kdybych mohla něco změnit tak bych rozhodně už na státní nešla, to byla teprve pravá buzerace, lpění na nepodstatných věcech a hlavně bylo i dost případů, kdy zakomplexovaný profesor vyhazoval od zkoušek těsně před státnicemi… Opačný případ je na soukromé kde si lidé hodně často myslí, že když si to zaplatili tak si to jen „odchodí“ a diplom dostanou zadarmo
Je pravda, že na dálkovém měli trochu jiný styl učení, ale to naprosto chápu, když ti lidé chodí každý den do práce ![]()
- Citovat
- Upravit