Bydlím ve vesnici s přítelem a jeho rodinou a 7měsíčním klukem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, to co popisujes je klasická ponorka. Ale nebud smutná, to známe asi všechny maminky. Zkus využít tchyni k hlídání a najít si někde v okolí fitko. Dostaneš se mezi lidi, odpocineš od stereotypu a ještě udeláš něco pro sebe. Mě to hrozně pomáhá
a věř, že už po první lekci
(aerobiku, zumby, jógy) se budeš cítit líp a tím se spraví i ta chuť na milování. Myslím, že by nebylo špatný si o oblékání atd. popovídat s tchýni..ženská ženskou vždycky líp pochopí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, děkuju všem že jste si přečetly mé trápení, určitě máte pravdu, udělám postupně všechny krůčky a začnu s tím že si s přítelem promluvim. Dneska tu byla tchýně už podruhé a nebyla jsem ani tak protivná jako většinou a docela jsme si i pokecaly.Ale stejně jí nemůžu říkat vše, co bych třeba s kamarádkou probírala. Druhý krok-pokusim se cvičit, i když teda nemám vůbec ale vůbec pevnou vůli..Nemusím zhubnout 30 kg má váha před otěhotněním byla 59kg, před porodem 87 a ted 78 takže by mi stačilo zhubnout těch 10-15kg, nejsem tlustá, jen mám hrozně velkej zadek na kterej navlíknu jen dvoje kalhoty a zbytek se mi válí ve skříni
a ten sex no snad to časem přijde, budu pro to dělat maximum. Ještě jsem se chtěla zeptat, jaké cvičení by mi pomohlo? Nevíte o něčem? Mám postavu jako hruška, prostě hrozně velkej zadek, celulitida, strie..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky, děkuju všem že jste si přečetly mé trápení, určitě máte pravdu, udělám postupně všechny krůčky a začnu s tím že si s přítelem promluvim. Dneska tu byla tchýně už podruhé a nebyla jsem ani tak protivná jako většinou a docela jsme si i pokecaly.Ale stejně jí nemůžu říkat vše, co bych třeba s kamarádkou probírala. Druhý krok-pokusim se cvičit, i když teda nemám vůbec ale vůbec pevnou vůli..Nemusím zhubnout 30 kg má váha před otěhotněním byla 59kg, před porodem 87 a ted 78 takže by mi stačilo zhubnout těch 10-15kg, nejsem tlustá, jen mám hrozně velkej zadek na kterej navlíknu jen dvoje kalhoty a zbytek se mi válí ve skřínia ten sex no snad to časem přijde, budu pro to dělat maximum. Ještě jsem se chtěla zeptat, jaké cvičení by mi pomohlo? Nevíte o něčem? Mám postavu jako hruška, prostě hrozně velkej zadek, celulitida, strie..
s chuti do toho…pul je hotovo
.Drzim ti moc palce
.A ty jsi vzdy mela tvar hrusky, nebo ti behem tehu pr. delina narostla? Ja za holky doporucuji Michaells, nebo jak se jmenuje
.Taky se na ni chystam, at trochu vytvaruji telo, ale taky jsem zhnila jak broskev na hnoju
.Co delam ja, tak posiluji s malou.Dam si ji na krk ala kliste a delam drepy, vypady do strany, nebo si lehnu, dam si ji na pokrceny nohy a zvedam ji k sobe(dame si pusu)nebo mi sedi na zadech a delam kliky, sklapovacky delam tak, ze mi drzi nohy a schova se za ne a jak se zvednu, bafnu na ni, kdyz stojim a mam ji v naruci, skacu nohy k sobe-nohy od sebe.Na zidli si sednu mirne na kraj, ruce na operadla a na natazenych nohach ji zvedam, nebo ji drzim za ruce.Ji to vse strasne bavi, nachlameme se, ma to jako hru a ja nemusim resir cviceni, kdy spi. A lepsi jak stavet kostky, garaze atd, to me nebavi
.A po svou detech se me porad ptaji, jak to delam, ze vypadam tak dobre(je fakt, ze nahou me nevideli
).Delam jen toto a jine zdrave, dietu jsem nikdy nedrzela. A na strie, vlastne cele telo pouzivam bi-oil. Hlavne si s nim masiruji kazdy vecer stehna a brisko a jsem velice s nim spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky, děkuju všem že jste si přečetly mé trápení, určitě máte pravdu, udělám postupně všechny krůčky a začnu s tím že si s přítelem promluvim. Dneska tu byla tchýně už podruhé a nebyla jsem ani tak protivná jako většinou a docela jsme si i pokecaly.Ale stejně jí nemůžu říkat vše, co bych třeba s kamarádkou probírala. Druhý krok-pokusim se cvičit, i když teda nemám vůbec ale vůbec pevnou vůli..Nemusím zhubnout 30 kg má váha před otěhotněním byla 59kg, před porodem 87 a ted 78 takže by mi stačilo zhubnout těch 10-15kg, nejsem tlustá, jen mám hrozně velkej zadek na kterej navlíknu jen dvoje kalhoty a zbytek se mi válí ve skřínia ten sex no snad to časem přijde, budu pro to dělat maximum. Ještě jsem se chtěla zeptat, jaké cvičení by mi pomohlo? Nevíte o něčem? Mám postavu jako hruška, prostě hrozně velkej zadek, celulitida, strie..
Ten Michaells je fakt dobrej, to formuje postavu skvěle. A 30 dní za to stojí
Přidej dlouhé procházky s kočárkem a to by bylo aby nebylo
jseš mladounka, půjde ti to jedna dvě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Holky.Moc se předem omlouvám za to že asi nejspíš píšu do tématu, ke kterému se nevjádřím. Ale jsem tu nová a ráda bych se s vámi podělila o mý pocity které teď mám…Jsem těhu 14 týden a s manželem se na miminko moc těšíme. Naše dcera, které bylo v létě 8 let se taky moc těší. Vše je zkrátka jak má být. Nedávno jsem se za svého muže vdala, rozumíme si, jsme šťastný. čekali jsme rok než se nám povedlo otěhotnět ale povedlo se…Můj den přes týden probíhá tak, že ráno odvedu dceru do školy pak jdu třeba něco nakoupit a pak jdu domů. Manžel je v práci. Vařím a spíš ležím, protože mě bolí podbřišek a taky jsem trochu krvácela, tak mám spíš klidovej režim. Mívám takový nálady, že mě nic nebaví, všechno mě štve, jsem nevrlá pak se to zase otočí a jsem v pohodě..vím, říká se že tohle je v těhu normální, ale já nemám ani žádnou kamarádku s kterou bych si mohla popovídat, dobrá kamarádka se mi v létě odstěhovala. Ráda bych s někým zašla ven a nebo na kafíčko a ne pořád být zavřená doma a být v tom stereotypu
Když to ted po sobě čtu tak si říkám, že je to trapný možná co tady píšu, ale mě to trápí. Mám pocit že pořád jen jím, spím a jsem bez života a jakýhkoliv zájmů. Ráda bych třeba zašla na plavání s kamarádkou a nebo kamkoliv, ale samotnou mě to neláká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem téměř tři roky na mateřské a mám úplně stejné pocity. Nevím, jak vydržím další dva. Nic mě nebaví, z ničeho nemám radost, každý den se snažím jenom nějak přežít. Takže těhotenské hormony dělají svoje, ale spíš, pokud jsi společenský člověk, tak ta izolace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacule85 - tak já bych začla chodit do těhotenského cvičení nebo plavání, tam se určitě seznámíš.
- Citovat
- Upravit
Jsem společenský typ, ale je pravda, že co se týče seznamování moc si nevěřím. Spíše jsem byla zvyklá na jednu kamarádku a tý sem důvěřovala. Příjdu si taková zbytečná..k ničemu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ráda to cvičení, s dcerou jako těhotná jsem chodila taky…asi o tom budu přemýšlet..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja te uplne chapu.my se prestehovali a ja otehotnela. neznala jsem mesto, jazyk, zadne kamaradky…ale zacala jsem cvicit, udelala ridicak, vzala hodiny ciziho jazyka a poridili jsme si psa, takze jsem chodila na dlouhe vychazky a do psiho parku, kde jsem nasla spoustu fajn lidi a pomalu se naucila jazyk. pripadala jsem si jak stara babka, ktera vysedava v parku a ceka, az si s ni nekdo prijde pokecat
pak jsem zacla pracovat a to se teprve obratilo o 100% k lepsimu.snaz se sportovat, pokud ti to tvuj zdravotni stav dovoli, zvedne ti to naladu. pokud treba sousedi nebo nekdo maji psa a znas je, nabidni jim venceni. Me hodne jeste podporoval manzel, snazil se me vytahnout na vecu, s jeho kolegy z prace jsme chodili ven. pokud by ses citila sama, klidne mi napis SZ, dam ti pak skype a muzrem pokecat.jak jsem psala ziju v cizine, ale takto jsem s kamaradkama denne a je to fajn zpestreni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aqau píše:
Většina dětí primárně miluje prarodiče víc než rodiče![]()
To bude tim, ze rodice je perujou a prarodice rozmazlujou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem stydlivá a dělá mi problém se seznamovat, ale mám pocit, že si mě vždycky nějaká kamarádka najde
Chod na cvičení s dětma, bez dětí a občas pak zajdeš s někym pařit
on se ten okruh zvětší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit