Bydlím ve vesnici s přítelem a jeho rodinou a 7měsíčním klukem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Máš to těžký, ale ne bezvýchodný. Zkus si udělat řidičák ty, koupit starší auto a hned budeš svobodná, volná. Můžeš zajet na srazík s kamarádkami, za rodiči, na nákupy a hned ti bude lépe. Kamarádka se také takhle přistěhovala a je moc spokojená. Ale má svoje auto, tak s dětmi drandí na nákupy, za kamarádkami, na výlety a je to v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hoooolka, ty toho máš teda pěkně dost za sebou
I tak jsi silná osobnost, že ses přes to přenesla a máš zdravého klučíka! Vůbec bych se nebála, že by měl radši tchyni než tebe, jednou jsi jeho mamča a není třeba srovnávat své zkušenosti.
Babča přijde a vyblbne se, ale ty jsi jeho milovaná maminka, za kterou bude chodit fňukat, když má rýmu a kdesi cosi, protože to tak prostě funguje. Možná čím více se tím budeš užírat a bát se toho, tím hůře pro tebe. Život na vesnici znám hodně dobře - bez auta ani ránu. Možná by sis mohla sama udělat řidičák, řízení je celkem relax a hned se všude dostaneš, i kdyby do nějakého klubíku pro děti, kde se hned seznámíš s maminkama. Auto už se dá taky dneska sehnat celkem levně, pokud nepotřebuješ lamborgini. A s tím sexem - myslím, že vše souvisí se vším. Asi je toho na tebe příliš, neustále zavřená doma, bez nálady, to pak chuť není, když se necítíš dobře ať už doma, nebo ve vlastním těle. Ono se říká, že se „to musí umět nosit“, ať už fialové vlasy, brýle nebo pár kilo navíc, zase nejsi žádná vyžle, aby tě nebylo za co chytit. Nebo třeba pořídit kolečkové brusle a jezdit i s kočárkem po vesnici a nevšímat si lidí, co drbou, stejně s nimi nic neuděláš. Zkus příště zapálit svíčky, udělat vynikající večeři a s manžílkem to pořešit a pak si hezky užít jeden druhého. Nedej se!! Držím pěsti! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to těžké, ale začni s tím co můžeš udělat teď a to cvičit. Já se snažím cvičit Jillian Michaels (jsou tu diskuze). Tím budeš mít i víc energie a když se ti podaří zformovat postavu tak si nebudeš připadat tak hnusná. Máš ideální podmínky - babičku hlídačku. Pak si zjisti autobusy. Neříkej, že od vás nic nejezdí a zkus podniknout výlet někam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky zlatý co bych za to dala, mít tolik optimismu co vy..ale jedinej problém s tím řidičákem je ten že na to prostě neni..a já bych si ho asi udělat ani nemohla, šíleně bych se totiž bála řídit..S tou tchýní máte asi pravdu, vím, že to je jen můj problém, je to skvělá ženská, hrozně moc toho pro mě udělala, byla se mnou i u porodu, ale možná proto je to problém, že jí prostě závidim, ona je krásná, skvělá paní a já prostě ne.. víte, přítelovo tety mě nemají moc rády, tenktát jsem zaslechla, když jsem byla těhotná jak říkaly:Nechápu proč s ní je? Kdyť by mohl mít o hodně lepší, takovej hezkej kluk. Víte, po příteli hodně pálí ženský, po mě chlapi naštěstí ne
Proto si ho tak vážim a chci si ho udržet, už jen to že je strasšně hodnej, hezkej, pracovitej a zodpovědnej
- Citovat
- Upravit
Tak predne-maly te bude urcite milovat-venujes se mu, jsi skvela mama- nezarli na tchyni, ze ona umi vymyslet co tebe by nenapadlo
v pripade stehovani, prace atd radu nemam…vypada to, ze je tam pritel spokojeny, ma tam jistou praci, kterou by jako nevyucen tezko nekde hledal. ja chapu, ze te to stve, nemit nikoho..ale ono to samo nejak prejde- jsem taky 3 roky v zapadle horske dedince a v cizine a presto se mi podarilo jednu zenskou uhnat a povysit na roli kamaradky
opravdu tam zadna holka neni? nemusi to byt prece nutne mamina, ne? to, ze pritel nemusi tvoji rodinu s tim asi nic nenadelas, leda tatu usmernit at nerype
uprimne Jela by jsi nekam, kde do tebe ryjou
no a sex po porodu- jupi nejsi v Tom sama
mam vsude strie, zadinka mi taky zustala nemile siroka a kyclich nemluve. a po pravde? nemit sex rok jsem uplne v pohode. chlap sice nenaleha, ale ja vim, ze by jsi to pral alespon jako trochu jako pred malym..no a co delat? nechce se mi nechce, ale jdu s usmevem do toho
nakonec me to i bavi
a Rada na zaver? nempremyslej porad co by bylo kdyby bylo- jednak z toho boli hlava a casem i duse.zij pritomnosti, ze dne na den.ono se to fakt zlepsi.Co rict tchynce at nekam vyrazite spolu?
NEZOUFEJ, jsi mladinka, vsechno dozenes casem..teba si udelas ridicak ty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze mas skvelej darek na Vanoce, vsechny popros na slozeni na ridicak. Jinak lehke to nemas, ale uvedom si, ze jsi teprve 7mes. po porodu.To neni moc, telo se dava dohromady rok i vice po vsech strankach..Co se tyce postavy, sice nemas kamaradku tam, ale tady jsou super holky co na sobe makaji virtualne.Zkus prohledat skupiny. Doporucuji ti i nejake vitaminy, zelezo, horcik, B,C… Taky ti pomuze hodit vic dohromady. S muzem bych si promluvila, myslim ze u vas neni problem na vikend nechat prcka a odjet do mesta prohyrir noc
.Nebo staci otevrit doma lahvinku, delat si hezke vecery, kdyz malej spi. Mluvte spolu. A kdyz muz nema skolu, proc si ji nedodela? Dalkove to dnes neni zadny problem. Nemusel by byt zavisly na otci, co mu pravdepodobne moc slusne neplati. Stala ses sama mamou, mozna by bylo fajn urovnat vztah i s vlastni a pochopit ji, ze te chtela zaopatrit.Sbal se a jet tam na par dni vlakem. Popros mamku, at jeden den pohlida a mazej s holkama do vecirku.Ze jsi mama neznamena, ze se nemuzes bavit
.PS:omluva za preklepy, jsem na tel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V klidu, jak jsem s klukem doma a porad cekam, kdy bude mit radeji tatu nez me. Tata s nim vecer blbne davno po vecerce, tata ho rozmazluje, da mu co chce… presto se mi jeste nestalo, ze kdyz chtel pomazlit, ze by prisel k tatovi a toho to uz zacina mrzet, ze ho syn ho cim dal vice zneuziva jen k tomu, aby se dostal z postylky ci dostal sladkost atd… takze ja bych byla v klidu, dokud se mu venujes, dite bude vedet, ke komu prijit pro citovou utechu a ke komu prijit pro materialni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli máš dobré vztahy s vašima, seber se a jeď k nim na týden. Těch 60 km dáš i s prckem vlakama nebo autobusama.. Vaši si Vás užijí, určitě nebudou mít problém i pohlídat, ty si s malým i bez něho oběhni kamarádky, trochu protáhni přistřižená křidýlka a ještě se budeš na muže těšit zpátky a i na ten sexík třeba. Potřebuješ prostě vypadnout, trochu se odreagovat, vidět svoje lidičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky zlatý co bych za to dala, mít tolik optimismu co vy..ale jedinej problém s tím řidičákem je ten že na to prostě neni..a já bych si ho asi udělat ani nemohla, šíleně bych se totiž bála řídit..S tou tchýní máte asi pravdu, vím, že to je jen můj problém, je to skvělá ženská, hrozně moc toho pro mě udělala, byla se mnou i u porodu, ale možná proto je to problém, že jí prostě závidim, ona je krásná, skvělá paní a já prostě ne.. víte, přítelovo tety mě nemají moc rády, tenktát jsem zaslechla, když jsem byla těhotná jak říkaly:Nechápu proč s ní je? Kdyť by mohl mít o hodně lepší, takovej hezkej kluk. Víte, po příteli hodně pálí ženský, po mě chlapi naštěstí neProto si ho tak vážim a chci si ho udržet, už jen to že je strasšně hodnej, hezkej, pracovitej a zodpovědnej
hele, kdyz je tchyne tak suprova, tak by treba stalo za to si s ni promluvit a treba budes prekvapena, jak moc Ti poradi a pomuze? Treba styl oblekani, jestli se dobre obleka pro zacatek.. To by Ti take mohlo zvednout sebevedomi. S vetsim sebevedomim prijde lepsi nalada, s lepsi naladou budou problemy hned mensi a hned bude jednodussi se s nima vyporadat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holka, tak dojeď sem, já tě hned postavím s trochou višňovky na nohy, že protančíš střevíce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro zakladatelku
Zakladatelko, budeš se na mě teď zlobit, ale mám z toho dojem, že hlavně nikam nepouštíš (míněno doslova i přeneseně) Ty sama sebe. A je otázka, proč.. Na tu znáš odpověď Ty, je na Tobě, jestli Tě popsaný stav a jednotlivé problémy trápí natolik, že se Ti bude chtít investovat čas a energii do nějakého přemýšlení. Namátkou mě napadá, že všechno, co popisuješ, že nemáš (kontakty s lidmi, větší svoboda, výlety, pěkná postava, sebevědomí a sebeúcta), vyžaduje dost Tvojí energie, aby se to dalo nějak vylepšit.. A ta energie chybí, ptže to je začarovaný kruh
. Když dojdeš k tomu, že něco z toho opravdu chceš změnit, urči si to hodně konkrétně a rozděl na malé, postupné krůčky (zhubnout 27 kilo je nářez, ale 3 kila za měs už jsou reálná a za 10 měsíců máš 30 dole). Zhubnou 3 kg se podaří docela snadno - stačí denně ubrat kkus pečiva a přidat 30 min svižnou procházku. Rozumíš, jak to myslím? Rozpitvat na malé, lehce proveditelné a kontrolovatelné úkoly. To samé s výlety- jestli se potřebuješ rozptýlit, využij luxus hlídací babičky a vyraz si někam- pro začátek třeba sama a pěšky, apk busem, atd.. třeba zjistíš, že někde poblíž máte mateřské centrum a najdeš spřízněnou duši.. U těchhle obecných nespokojeností je osvědčený dělat malé krůčky sama- ty tě trochu pošťouchnou a nabijou- budeš trochu jiná a tím přitáhneš jiné myšlenky a hlavně lidi.. dává ti to takhle smysl? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trosku mi to pripada, ze tchyni beres jako konkurenci.Jak ohledne maleho, tak postavy, vzhledu…Mozna bys ji mohla brat vice jako kamaradku, ne jen super tchyni. Podle toho co pises, je to energicka zenska. A mlada, kolik ma? cca 40?Mohla by ti pomoct se zase citit jako zenska.Jak nekdo psal, je to o kruccich…Dite se taky musi naucit krucky, aby mohlo behat, to je zacatek. Nesmysl, aby jsi v krasnych 20 letech hodila vsechnu energii a zivot za hlavu a stala se jen smutnou maminou z prd. elakova
.Proste jste si brzo poridili s pritelem rodinu, ale to neni duvod na sobe prestat makat(oba).Protoze v 21,aby i on zustal bez ridicaku a se zakladkou neni v poradku.To ze je fesak z vesnice moc neznamena.Ver,ze kdyz budes verit sobe, pujde hodne veci zmenit ![]()
Příspěvek upraven 22.10.13 v 14:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, poslední dobou mě trápí hodně věcí..nemám komu říct své trápení a tak to napíšu aspoň sem..Třeba mi to trošku pomůže když se s toho vypíšu. Bydlíme na vesnici, je to hrozná p*del s prominutím. Ani nevím kolik je tu obyvatel ale je to 30 km od města a je to u hlavní silnice na Prahu R6.Bydlím tu já s přítelem a s malym, je mu 7 měsíců. Vedle ve vchodě bydlí tchýně s tchánem a naproti přítelova babička a teta. Hotová rodinná idylka.
Moje rodina bydlí 60km daleko, auto nemáme takže je vidím jednou za měsíc. Takže začnu asi tímto..Přítel je od rána do večera v práci, víkendy má volné. Takže jsem tu pořád sama, zavřená, jednou denně na vycházku s malym po vesnici, jednou za měsíc na nákup, občas k doktorovi. Jediný kdo ke mě chodí je tchýně. Je to skvělá ženská ale problém je ve mě. Pořád by malýmu něco kupovala, pořád si s ním hraje, je tu každý den a mě se zdá že je to moc. Malej jí miluje ale jediná otázka co mi zní v hlavě je:nebude jí milovat jednou víc než mě? vím, že mám v hlavě asi nesmysly ale u mě v dětství to tak bylo. Máma chodila do práce, když jsem byla ještě miminko, na mateřský byl se mnou táta a babička (z tátovo strany) se mnou byla denodenně. Možná proto jsem si k svojí mámě nenašla nikdy cestu, pořád jsme se dohadovaly a dohadujeme. Bojím se, že můj syn bude mít radši jí než mě. Já se mu věnuju, hraju si s ním, čtu mu pohádky, zpívám mu..Ale ona přijde, dělá s ním blbosti, které já prostě neumím a v tu ránu je hned vysmátej, piští a vříská radostí a mě to štve. Chtěla bych aby jsme se s přítelem osamostatněli ale nejde to. Teď mě možná ukamenujete ale přítel je nevyučenej, pracuje u tchýně manžela (není to jeho otec).Takže práci by si jen těžko našel. Jsme na nich prostě závislí. Občas bych se chtěla prostě sebrat a odjet na jeden pitomej den k rodině, a nebo aby jsme jeli všichni tři ale to není možné. když přijede moje rodina, přítel odejde z bytu a já předstírám že je v práci protože je zkrátka nechce vidět. Vím, že nejsou dokonalí, i mě vadí ty tátovo kecy at si udělá řidičák atd. A já mu prostě pořád opakuju že na to neni atd..Jenže je to moje rodina a teď už i trošku jeho. Já jeho rodinu taky vídám každý den i když se mi to kolikrát příčí. Ale když řeknu že odjedu pryč tak mi řekne ať si jedu ale já vidím že mu to prostě vadí. Ale se mnou nikam nepojede. Nejradši bych jela ale kdo se má pak koukat na nafouklýho chlapa? Jsme mladý, jemu 21,mě 20.Proto mi docela vadí že nemám ani jednu kamarádku. Mám kamarádky, ale všechny bydlí daleko, tam kde bydlí moje rodina, odkud pocházíme. Tady bydlíme 3 roky. Chceme se odstěhovat, jenže byty ve městě jsou drahé, všude chtějí akontaci.To jediné si myslím že by nám prospělo. Další problém, v těhotenství jsem přibrala 27kg, jsem celá popraskaná. nestěžuju si, stálo to za to, mám nádherného syna ale od toho se možná odvíjí můj další problém. Vytratila se chuť na sex, tím pádem z našeho vztahu pomalu vyprchává vášeň. Dřív jsme to dělali kde se dalo, zdálo se že bych byla i nymfomanka
ale od porodu žádná chuť neni, máme to jednou za měsíc, a jemu to vadí. Ale mám se k tomu nutit? Stydím se před ním svléknout, když na mě sáhne už to neni takové to mrazení po celém těle a šimrání v břiše. jsme spolu 5 let. Občas si připadám jako kdybych byla frigidní. Už nevím, co mám dělat, poslední dobou jsem prostě hodně náladová, nervní. Všechno mi vadí a jsem proti všemu. Myslíte že to čas napraví? Ve vesnici si raději nikoho nevšímám, a lidi stejně pomlouvají. Neni tady žádná mladá maminka, se kterou bych se mohla seznámit. jediné mé spojení se světem je internet.Na výlety taky nejezdíme, nemáme řidičák a když se někam jede tak jenom s tchýní
Občas bych opravdu vypadla pryč a trošku se odreagovala, nemyslím bez přítele, klidně i sním, normálně si rozumíme, jen ten sex mi poslední dobou nejde.On by mohl pořád, i když přijde z práce unavenej, na tohle má energie dost. Občas se bojím, že mi kvůli tomu uteče.
Moc ho miluju ale vadí mi že mě jako na vodítku. Možná to je tím že jsem byla 2 roky zpátky znásilněná, hodně nás to vzalo, ale náš vztah to přežil, možná proto mě nikam nechce pouštět, ale proč nejede se mnou? Tyhle otázky mi zní v hlavě den co den..