Výbavička pro chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
27.8.13 19:11
@j.a.n.i1 píše:
@Seizdra Tak ohledně odsávačky těžko říct, já třeba kojila obě děti a u prvního jsem ji potřebovala až cca v půl roce, když jsem šla na den v týdnu do práce a u druhého vůbec.

Jj, však píšu, že to prostě není jednoznačný. Já počítala s tím, že kojit budu a odsávačka mi nebude k ničemu. No jak už jsem psala, v neděli dopo mě propustili a večer jel chlap pro jednu z inzerátu, použitou protože do druhýho dne bych nevydržela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.8.13 19:15

Já jsem třeba plně kojila 9m, a odsávačku jsem nikdy nepoužila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
27.8.13 19:31

Jejda já mám komplet celou výbavičku na chlapečka, ted by to měla být snad holka ale zbavovat se toho modrého nechci, co kdyby nááááhodou to byl kluk, jinak koukni na aukro je tam toho dost a nebo tady, za mě třeba vaničku nepotřebuješ a přebalovák, taky nemusíš mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.8.13 10:44

@Berushkaaa pokud máš v lednu termín porodu, máš ještě spoustu času. Projdi si tady diskuse, net, bazárky.. popřemýšlej hlavně o těch základních věcech - postýlka, autosedačka, kočárek..
kupovat oblečení 0-24m takhle dopředu je blbost, nevíš, jak bude růst a jak bude potřebovat sezonní věci, nakup dopředu něco málo 56, velikosti 62,68.. to ti vydrží tak do půl roku, víc to nemá cenu.. když se podíváš do bazárků na fcb, tak tam těchle věcí bývá opravdu hafo - vyhledej si bazárek svého města, můžeš se na to jít podívat a neplatit poštovné ;) maminky k tomu většinou i rády udají věci jako vaničku, lehátko a další drobnosti :mrgreen:
Odsávačku bych dopředu nekupovala - ani na mlíko, ani na hleny, teď nevím, jakou myslíš :lol: V případě potřeby se dá obojí koupit operativně… já kojím 8 měsíců plně a nikdy jsem jí nepotřebovala :nevim: Odsávačku hlenů jsme koupili v lékárně až když byla akutně potřeba - u kluka jsme ji neměli vůbec, u dcerky tedy ano ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4