Výbavička pro chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
27.8.13 17:27

Vybavička pro chlapečka

Ahoj holky, v lednu mám ermín porodu…koukala jsem na internetu na všechno a vyšlo mě to na dost peněz kupovat uplně novou celou vybavu pro miminko :) chci se zeptat neprodava někdo oblečení pro chlapečka 0-24měsicu, postylka, vanička, osavačka, prostě všecno co potřebuji?..moc děkují za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
27.8.13 17:32

Podle mě vaničku, postýlku a ani odsávačku vlastně nepotřebuješ. A zkus bazar a ne diskuzi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
27.8.13 17:33

Můžu nabídnout odsávačku kdybys chtěla :D Medelu.. Ale spíš si dej poptávku do bazárku, sem to tak úplně nepatří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
27.8.13 17:43

Stav se, oblečení je tady na paterčata ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.8.13 17:45

AŽ TAK?…čekam první, takže přesně nevím co potřebuju nemohla by jsi napsat a za kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.8.13 17:52

Hele upřímně, třeba odsávačku, pokud budeš kojit, určitě ne…

Docela dobrý seznam mají tady http://www.detskydum.cz/…a-vybavicka/.

Za mě bych jen nedávala polohovací válečky do postýlky, kojicí polštář být nemusí (já ho třeba skoro nepoužívala), fusak do auta podle ročního období (a samozřejmě jestli máte auto; pokud pojede z porodnice a pak sem tam na návštěvu, vystačíš s dekou), dětský olej (nám malou vysušoval, osvědčilo se mléko, ale na pokus ho asi kup), cestovní podložku kup radši pár jednorázových (třeba DM na ně má slevenky), a za mě určitě teda pořídit lehátko (hodí se např. na krmení, když je dítě větší) a chůvičku. Monitor dechu jsme neměli, malá byla donošená, šátek si radši půjč, já ho koupila a už ho měla třetí maminka a ani jedné v něm mimi nechtělo být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.8.13 17:54

Na oblečky koukni ke mě do bazárku :-)

• Citovat
  • Upravit
1361
27.8.13 17:57

A nebo taky koukni ke mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
27.8.13 18:18
@Slečna Ferka píše:
Hele upřímně, třeba odsávačku, pokud budeš kojit, určitě ne…

Docela dobrý seznam mají tady http://www.detskydum.cz/…a-vybavicka/.

Za mě bych jen nedávala polohovací válečky do postýlky, kojicí polštář být nemusí (já ho třeba skoro nepoužívala), fusak do auta podle ročního období (a samozřejmě jestli máte auto; pokud pojede z porodnice a pak sem tam na návštěvu, vystačíš s dekou), dětský olej (nám malou vysušoval, osvědčilo se mléko, ale na pokus ho asi kup), cestovní podložku kup radši pár jednorázových (třeba DM na ně má slevenky), a za mě určitě teda pořídit lehátko (hodí se např. na krmení, když je dítě větší) a chůvičku. Monitor dechu jsme neměli, malá byla donošená, šátek si radši půjč, já ho koupila a už ho měla třetí maminka a ani jedné v něm mimi nechtělo být ;)

Upřímně, nedá se říct, že pokud bude kojit, nebude ji potřebovat. Já tím že kojla (a kojím) ji potřebovala jak sůl, protože jak se mi prsa nalily, tak bych asi umřela na zatrvrdliny :cert: Takže já v neděli večer musela chlapa pro nějakou - jakoukoli vyslat. Takže řešit to znova, koupím ji už dřív, ať pak nemusím brát první co „potkám“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101473
27.8.13 18:37

@Seizdra Tak ohledně odsávačky těžko říct, já třeba kojila obě děti a u prvního jsem ji potřebovala až cca v půl roce, když jsem šla na den v týdnu do práce a u druhého vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.8.13 18:40
@gabriela82 píše:
Podle mě vaničku, postýlku a ani odsávačku vlastně nepotřebuješ. A zkus bazar a ne diskuzi. ;)

Postýlku, myslíš, že fakt nepotřebuje? :think:

Náš prcek s náma spí teda od narození v posteli, takže jsme jí tolik nevyužili jako jiní, ale na odložení „jako do ohrádky“ se nám hodila nesčetněkrát. 8) A bylo i období, kdy v ní spával celou noc (než se zase nastěhoval zpátky k nám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.8.13 18:46

@Clarkia No malá v ní začala spávat až kolem patnáctého měsíce. A postranici jsem měla sundanou hned, jak jsem jí snižovali, ona to prostě nesnesla, stejně jakou poutání do kočárku a autosedačky. Ale třeba vaničku jsem teda využila, měla jsem jí ve výšce, to bylo pohodlný, ale na postýlku se fakt prášilo víc než rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13719
27.8.13 18:51

Já bych řekla, že potřebuješ oblečky, plíny, vaničku, kočárek, autosedačku, postýlku. To ostatní doladíš za pochodu. Nemusíš kupovat všechno nové, koukni se po bazarech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
27.8.13 18:51

Bez odsÁvačky bych musela sedět doma na zadku, takhle mohl kojit manžel, takže za mě odsávačka ANO :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
27.8.13 18:54

Postýlku jsme potřebovali hned od porodnice…

Tady je taky nějaká výbavička…ale chce to rozum do hrsti :! Opravdu všechno nepotřebuješ nebo toho nepotřebuješ tolik…záleží na situaci a miminku.
 http://www.naseporodnice.cz/…-miminko.php

Třeba všude píšou „kojící podprsenku“, ale mě absolutně nevyhovovaly, takže nosím ty sportovní :nevim:

Koukni ještě do jiných doskusí tady na eMiminu a plno věcí pak nakoupíš na Mimibazaru, Aukru, S-Bazaru a tak… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí