Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, dobrý den,
Bude to mé první miminko a vypadá to na leden tak nevím co vše potřebuji a co využiju, můžete mi prosím poradit? Přece jen nechci kupovat zbytečnosti
Příspěvek upraven 15.06.16 v 10:33
Ahoj, viděla jsem Tě v naší diskusi porod leden 2017, též čekám v lednu, ale výbavičku fakt neřeším. Začnu až tak po 6 měsíci, do té doby budu jen pasivně mapovat terén ![]()
@Elssisn Ahoj, to jsme na tom stejně. ![]()
Já tedy nad oblečením moc nepřemýšlím, to se dá během pár minut ve městě dokoupit. Spíš nevím, jaký vybrat kočárek - jestli jen hluboký, nebo rovnou více kombinaci. :/
Holky, to mě zajímá. Já čekám v prosinci. Ale jak píše @Jogrr taky to ještě vůbec neřeším, jestli začnu v říjnu, tak budu ráda. Jsem hrozně pověrčivá a bojím se, že se může ještě cokoliv stát, tak nic doma nechci.
@Elssisn Já mám letošního ledňáčka a není to takový rozdíl oproti normální výbavičce
Do kočárku fusak, potom kombinézku a bodýnka s dlouhým rukávem potřebuješ ![]()
@Padme93 vzhledem k tomu, že téměř všechny majitelky trojkombinací stejně nakonec kupují jiný sportovní, tak bych šla do jen hlubokého
@ilonka12 Dobrý postřeh, teď mi to vlastně taky došlo, že plno mamin v mém okolí strašně střídá kočárky, než najdou ten správnej sportovní.
@ilonka12 píše:
@Padme93 vzhledem k tomu, že téměř všechny majitelky trojkombinací stejně nakonec kupují jiný sportovní, tak bych šla do jen hlubokého
A nebo si vyberou jednu dobrou kombinaci, ve které klidně odvozí povícero dětí. ![]()
Holky koukam že se tam nedopsal zbytek do toho tématu, jde mi o to, kolik čeho a co potřebuji a i jestli to využiju…přece jen nechci kupovat kravinky
Nemám v plánu to kupovat hned ale abych měla přehled co vše potřebuju.
@Elssisn píše:
Holky koukam že se tam nedopsal zbytek do toho tématu, jde mi o to, kolik čeho a co potřebuji a i jestli to využiju…přece jen nechci kupovat kravinky
Mám malého unoracka a využili jsme určitě teplý fusak a jednu kombinezu. Jinak nic zvláštního. A co se kočárku týče tak mám trojkombinaci od taka a max. Spokojenost. Je to o správném výběru. Já po obchodech vyzkoušela snad dvacet kočárků. Jsme cestovatelé takže mě šlo hlavně o to, aby byl lehký a dál se snadno složit. Na některé systémy skládání bych musela mít školení.
Já mám TP porodu 4.12.2016, s výbavičkou zatím neplaším ale chodím nakupovat s 3,5 letou dcerkou. Jednou v hračkářství, kde vybrala i hračku pro miminku - závěsnou hračku na kočárek a pak jsme byli pro ponožky, tak jsme kupovali i miminku. Obojí bylo z její hlavičky a tak mi dělá radost, že již nyní na miminko myslí. Samozřejmě stát se může lecos… ale ve velkém zatím nic nepořizujem. Hlavní věci máme schované po dceři - postýlku + kočárek + přebalovací pult.
Holky tady podle toho jsem se řídila já když jsem čekala první miminko hodně mi to pomohlo. Já měla první kluka v září a druhé holku v lednu a teď budu postupně prodávat oblečení od narození až do půl roku
Kup klasicky celorok ( body, trička atd…) a dík lednovemu miminku kup 1-2 kombinezky a silný zimní fusak 1 stačí, a 2-3 zimní čepičky plus rukavičky jinak je to stejne ![]()