Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, vybiram odsavacku na obe prsa. Preferuji elektrickou, snadno cistitelnou, jinak ani nevim, u prvniho ditete mi postacila manualka. Ted budu plne, dlouhodobe pouze odsavat, zadne „obcas“. Cenove do 3k (avent za 6.8k
se zblaznili
)
Mate s temito nekdo zkusenost?
Dekuji
Příspěvek upraven 04.10.23 v 16:47
Já mám ruční z druhé ruky asi za 100,–
Pak mám elektronickou za 500,– a úplně to stačí. Jinak na allergo mají tyto za 1000,,
Tak zkus kouknout tam.
U prvního jsem koupila madela za 3tis a byla to úplně hloupá investice. Teď mám z druhé ruky a úplně to stačí.
Ahoj, řeším stejný problém. Mně bohužel za 2 měsíce jen odsáváním odešly 4 odsávačky. Muzu spíš jen napsat, které NEJSOU na dennodenní užívání : TrueLife Nutrio BP Electric Double - síla sání do měsíce fuč, byla ale z druhé ruky a paní ji měsíc využívala. I tak bych čekala od odsávačky za 2300 delši funkčnost, než 2 měsíce..
3× jsem měla Bayby BBP 1010 - 2× novou a 1× používanou. Je super, co se týká tahu, ale bohužel taky po měsíci začala slábnout a začaly se vyglajdávat ty,, trychtýře ", které se vkládají na prsa (jsou nasazovací)…
Dokonce jedna paní psala, že využívala od Medely double, ale že po dvou měsících taky odsávačka přestala mít tah ![]()
Tak prosím taky o radu, kterou koupit a která vydrží déle jak měsíc, protože ty vyhozené peníze mě celkem štvou ![]()