Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
určitě je dobré jít s někým, kdo ti UPŘÍMNĚ řekne, jak ti to doopravdy sluší nebo nesluší
Sama v žádném případě a rozhodně ne s někým, kdo bude mít tendenci být příliš nekritický. Chápu, že ne se dá říct hezky, ale v každém případě by to měl být někdo, kdo je schopen ti to ne říct.
Xixi, já si teda vybrala šaty sama a na netu
Ale to je tím, že mám vlastní představu (minimalistické šaty volného střihu, žádná princezna a šlehačka) a taky modelkovskou postavu (ne že se tu do mě někdo pustí, že se chlubím), takže jsem salony vyloučila, pochybuju, že by vůbec měly to, co chci. Takže za mě je to v pohodě, nicméně já nebudu 20letá natěšená nevěsta, hodlám mít svatbu jen se svědky a šaty jsou v mé režii a vím, co mi sluší i co chci.
A co třeba mít skupinový whatsapp s kamarádkama a posílat jim tam fotky? S tím že by v tu dobu byly připravené v pohotovosti? ![]()
Nebude to sice to pravé ořechové, ale pořád lepší než drátem do oka.
Vždycky je lepší tam sebou někoho vzít, kdo se nebojí říct pravdu. Ale když to nejde, tak je třeba improvizovat.
Přesně tak, zkus si různé styly i ty co se ti úplně nepodávají a ať tě paní v salonu v nich vyfotí zepředu i zezadu. A pak to můžeš probrat s mamkou a i s kámoškou. Nejdřív bych šla sama a pak do toho druhého s mamkou. Třeba se ti zalíbí některé hned v tom prvním.
Já jsem ve svatebním salonu pracovala 6-7 let.
Vždy jsme nevěstě vyzkoušeli několik šatů, nevím, jak je to dnes.
Ale asi máš nějakou představu a víš, co ti sluší..?
Ja byla 2× s kamaradkou, ale nakonec jsem si vybrala saty v salonu, kam jsem sla sama. Ono se to moc nelisi, kamoska te zbavi nervu a spolecne zjistite, co ti typove slusi a jak to chodi, ale pak zkouset 20 dalsich satu uz muzes v klidu sama.
@Magical-eyes píše: Více
byla jsem v salonu, kde se nesmělo fotit. jejich skoda, ty jejich saty bych asi vzala, ale chtela jsem tu fotku a cas rozmyslet.
Koupila jsem si svatební šaty sama. Nikdo mě v nich před svatbou neviděl. Jen neznámá paní, od které jsem šaty kupovala a TOP! ![]()
Jinak s mamkou bych určitě nešla, má úplně odlišné představy o všem
.
Sla jsem zkouset svatebni saty s mamou. Obvykle neni nutici, ale ve svatebnim salonu si usmyslela, ze zavoj je nutny, a mermomoci mi nějaký nutila, cim delsi, tim lepsi.
Nakonec jsme to nechaly otevrene, do salonu jsem se pak vratila sama a dohodly jsme se, ze ten zavoj nechci. Vybirala jsem i s kamarádkou, ta mela podobny vkus a bylo to prinosne.
Ahoj, čeká mě výběr svatebních šatů v salonu.
Chtěla bych zajít do 2.
Do jednoho se mnou půjde maminka ale do druhého už jí to pracovně nevyjde.
Kamarádky mají malé děti takže se nemůžou zúčastnit a tak moje otázka zní. Zvadli jste si vybrat šaty i samotná? Je lepší zajít prvně do salonu s mámou nebo prvně do salonu kde budu sama?
Mam docela strach jak to bude probíhat.
Přeci jen si myslím ze je o dost pohodlnější mít tam někoho blízkého. Kdo pomůže, poradí, rekne svůj názor atd. Než abych tam sama koukala.neco vyzkoušela a pak šla dom.