Vybírám robot
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mona77 Tak jsem mrkla, ale teda lis na bobuloviny a zmrzlinovač je pro nás zase zbytečnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem loni nebo předloni koupil tohle:
BOSCH MUM 4655 ProfiMixx 46
zatím spokojenost.
mlýnek na maso je menší než ruční mlýnek - ale je to zase „makačky“ a nutnosti řešit, kam a jak to přišroubovat
(ta miska je plastová, ale mají i verzi v kovové)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dundee2 Ten má mamka s tou kovovou miskou a spokojená je. Jen právě říká, kdyby kupovala znova, raději by více kovu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MisaHanuska píše:
@Dundee2 Ten má mamka s tou kovovou miskou a spokojená je. Jen právě říká, kdyby kupovala znova, raději by více kovu![]()
tak u nás zatím funguje bez problému a ta plastová miska je z nějakého nepřilnavého plastu, takže se to suprově myje.
Zatím slouží dobře na míchání těsta a mletí masa. (jen to krájení je na h…
- na bramboráky na tom nenastrouháte a brambory na silnější (a nikoli průsvitné) plátky taky ne ).
I tak ušetří dost práce, takže zatím nelituji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dundee2 Já ty bramboráky slyším poměrně často. Všichni strouháte najemno? My běžně strouháme brambory nahrubo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U toho Bosche jdou přikoupit i další strouhací kotouče ale není to nejlevnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
Já už vybírám asi dva roky a ještě jsem nevybrala![]()
![]()
Já takhle taky několik let vybíral a nemohl vybrat
![]()
Pak jsem si jednoho dne řekl „krucinál já se na to…“ sedl ke kompu, objednal aza 2 dny ho měl doma
![]()
a jsem rád, že jsem se rozhoupal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MisaHanuska píše:
@Dundee2 Já ty bramboráky slyším poměrně často. Všichni strouháte najemno? My běžně strouháme brambory nahrubo
já mám taky raději bramboráky strouhané na hrubo (říkám jim „po selsku“), ale prostě ruční struhadlo to udělá mnohem lépe než ten stroj - nebo to s ním neumím. nevím.
![]()
Já třeba rád dělám pečené brambory krájené na plátky - něco na způsob „brambůrků/chipsů“ a to jsme si myslel, že s robotem udělám a kdepak. I jsem si přikoupil nůž - ale je to „naprd“
vůbec nejlepší by bylo, kdyby to umělo i škrábat brambory
![]()
ale nějak inteligentně - existuje pár strojů co to umí, ale ta spotřeba brambor je strašná - skoro polovina jde do odpadu. tak jak to uděláte v ruce to žádný stroj nedokáže.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MisaHanuska píše:
@Dundee2 Já ty bramboráky slyším poměrně často. Všichni strouháte najemno? My běžně strouháme brambory nahrubo
Já taky bramboráky strouhám nahrubo, ale tady na tom robotu to je ještě víc nahrubo, než si vůbec dovedeš představit. Jestli jsi někdy viděla obrovité struhadlo na řepu (my na tom strouhávali řepu prasátkům, když jsem byla holka
), tak to dosahuje podobné hrubosti. prostě by se ti ty brambory ani nespojily, nebylo by to ono.
@Dundee2 Mám ten samý, co ty a fakt bych volila něco pevnějšího. Jako ušetřilo mi to za těch iks let spoustu práce, ale úplně spokojená nejsem. Ale zas na druhou stranu, je to držák. Nemám ten stroj v pořádku už několik let a pořád čekám, kdy se rozpadne a furt nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka A jak jde strouhání, taky na něj nečtu moc dobrých recenzí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MisaHanuska já na něm nestrouhám. než bych ho vyndala, složila, umyla a zandala, tak to mám v ruce rychleji. Ale zkoušela jsem to a myslím, že strouhá dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit