Vybírám robot
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vybírám robot
Zdravím všechny zde a potřebuji poradit. Už několik měsíců vybírám robot a stále marně. Původně jsem měla vybrán Bosch, ale později jsem zase byla spíše nakloněna Kenwoodu. U Kenwoodu se mi líbí, že je víceméně kovový, ale příslušenství k němu je nedostatečné a dokupované kusy jsou šíleně předražené. Bosch má zase spustu vychytávek, které by nám vyhovovaly, ale je to spíše plastové.
Co chceme určitě je mlýnek na maso a příslušenství na strouhání. U pečení myslím, že v těchto robotech až takový rozdíl nebude.
Děkuju všem za pomoc, už fakt nevím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@MisaHanuska A o jakých modelech jsi uvažovala? Já mám ten nejjednodušší Kenwood Prospero a příslušenství je k němu dost. Mlýnek, tři strouhací kotouče a nůž.
- Citovat
- Upravit
Jee, rada by se mi taky hodila, taky zrovna vybírám
Co říkáte na tu novou pastelovou řadu Sencor? Koukala jsem na ni v obchodě. Krom toho, že dobře vypadá, je i docela výkonný a příslušenství k němu celkem dostačující. Máte jej někdo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MisaHanuska já mam kenwood a má 3 kotouče, odštavnovač, mlýnek na maso, mlýnek na kafe nebo bylinky, skleněný mixer, hák na těsto, metlu na šlehačku a pak metlu na tekutější těsta a jsem spokojená
mam tenhle http://kuchynske-roboty.heureka.cz/…specifikace/#… a letos udělá všechny vánoční těsta včetně vánočky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky ted vybiram a dosla jsem k zaveru, ze vezmu Kenwood co maji ted v makru v akci - KMM770. Ma kovovy prevody, tak by se nemusel hned po… a je tam k nemu spousta prislusenstvi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 @Elenloth Holky a jaké máte ty strouhací koutouče? Ty kulaté nebo ty válcovité? A jak jste spokojené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica píše:
Mám Bosch Mum a jsem spoko
Stejně tak mám Bosch MUM a nemůžu si stěžovat, opravdu je na něj spoustu vychytávek, docela dost s ním pracuji už 4 roky a zatím je v dobrém stavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Bosch mum už 5let a nemůžu si stěžovat všechno je dělané tak aby se nepoškodil motor když se mi do mlýnku na maso omylem dostala kost tak se jen zlomila osička kterou mi v servisu asi za 200 vyměnili a melu maso dál. Bez problému zpacovává kynuté těsto z půlkila mouky (mám ten slabší motor myslím 700W) a utáhne i zmrzlinovač. Jediné co bych uvítala by byl ohřev s termostatem ale tam jsem u kenwoodu za 30 tisíc, tak si musím nechat zajít chuť nebo hodně šetřit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MisaHanuska píše:
@Markéta80 @Elenloth Holky a jaké máte ty strouhací koutouče? Ty kulaté nebo ty válcovité? A jak jste spokojené?
Kotouče jsou kulaté, nasazují se na osičku. Štve mě jenom to, že tam zůstává dost nenastrouhané hmoty mezi kotoučem a víkem. Udělá to takové plátky, ale prostě je seberu a strčím mezi další várku na strouhání. A ten jemnější strouhací kotouč je pořád dost hrubý, není to jako jemné struhadlo.
- Citovat
- Upravit
@mona77 Taky se mi líbil, ale není v příslušenství to strouhání a to mi hodně vadí, protože dokoupení by stálo další 2 tis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MisaHanuska píše:
@mona77 Taky se mi líbil, ale není v příslušenství to strouhání a to mi hodně vadí, protože dokoupení by stálo další 2 tis
Prave ze v makru v tom prislusenstvi je - mrkni http://www.makro.cz/…hynsky-robot
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme taky Kenwood (chef titanium) a jsme spokojení, občas jede denně a zatím dobrý. Od té doby co ho máme zase jíme mleté maso. Často ještě používáme lis na těstoviny, odšťavňovač, struhadla a v létě výrobník zmrzliny. Struhadlo častěji to válcové, snáz se čistí, máme ještě takový ten „procesor“ nebo jak tomu nadávají-můžou tam být struhací kotouče nebo sekací nůž, taky dobrý, nepadá to kolem, ale to mytí. A dobrý, investovali jsme, protože jsme se báli kvality nekovových strojů a zatím dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MisaHanuska Musíš si říct, co od toho očekáváš. Mám MUM, tu rozšířenou sadu a mám ji v dezolátním stavu (ale zatím funguje). Používám robota vpodstatě denně a někdy i víckrát a na to to není dělané. Co se týče krouhačů, tak pro ně nemám moc využití. Jsou příliš hrubé, takže na zelí to třeba jde, ale na bramboráky stejně musím strouhat ručně. Co se týče mlýnku na maso, tak mám zlikvidovanou tu střižnou pojistku, protože jsem tím chtěla namlít škvarky, což se ukázalo, že není dobrý nápad (na ručním strojku jsme je doma mleli běžně!). Co se týče hnětačů, tak zadělávám chleba ze 700g mouky a MUM u toho poměrně tancuje. Takže pokud to chceš na použití sem tam, jdi do toho, pokud od toho očekáváš víc, jdi radši do něčeho kovového ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit