Vyčištění vzduchu v domácnosti

3359
26.5.11 17:17

vyčištění vzduchu

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit :-)
Jsme se synem, už několikrát po sobě nemocní, on se dostane z nejhoršího a já onemocním a naopak :nevim: Naštěstí živitel rodiny to vždy ustojí, jen je mírně nachlazen, taktéž malá… Tak mne napadlo, jestli by nebylo dobré to doma vydesinfikovat…mám takovou nejasnou představu, že by to mohlo být nějaké „vykouření - bylinky“ nebo „vysvícení -UV“ pokojů??? Nevíte co by se dalo použít??? A něco takového,ať nemůsíme týden bydlet na chalupě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moc díky.Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17162
26.5.11 17:28

Postačí koupit čističku vzduchu a průběžně používat. Pročistí vzduch od mikrobů, bacilů, prachu, plísní a pylů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jarňátko
26.5.11 17:43

čistička vzduchu je na prd, stačí otevřít okno a bordel máš hned zpět :mrgreen: problém bude spíš ve vašem oslabeném imunitním systému. já nebyla nemocná přes 15 let a to žádnou čističku vzduchu nemáme :-)

• Citovat
  • Upravit
1209
26.5.11 18:25

Ahoj, my používáme antiseptický olejíček do aromalampy od Atoku, byl vyvinutý speciálně pro porodnice na „vyčištění vzduchu“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
26.5.11 18:37

My máme doma horské sluníčko a po nemoci ho vždy na 10-15 minut hodíme do každého pokoje a je to hned lepší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
26.5.11 20:12

Holka jak kdybys mě mluvila z duše!

Jsem 2 měsíce po porodu. Dva týdnu po porodu jsem chytla horečky, nikdo nevěděl proč! bylo mi hrozně, nakonec neštovice! o dva týdny je chytil kluk, takže další tři týdny nervy jestli to nechytne malá. Těsně po neštovicích jsem dostala zánět močáku, a teď jsem skoro týden nastydlá jak prase, a chytla to i malá :( a i David :( takže bych do všeho už nejradši fakt kopla!!!! mám někdy fakt dost. Musíme vydržet, ono někdy se to musí zlomit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
26.5.11 22:22

Taky doporučuju horské slunko. Zapnout v pokoji a odejít, v návodu je to i přesně napsané, jak desinfikovat místnosti v bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.5.11 07:47
jarňátko píše: čistička vzduchu je na prd, stačí otevřít okno a bordel máš hned zpět

Myslím, že po jakékoli desinfekci místnosti stačí oknootevřít a je to zase zpět… takže jeslti čistička nebo horské slunko - otevřeš okno a dílo je dokonáno.

My čističku měli, oba astmatici, syn dokonce ve 3,5 l zákaz kolektivu od plicní dr. z nemocnice…a v lázních taky všude byla na pokojích.

Byla jsem spokojená. Raději vyvětrat pořádně apak na hodinku dvě zapnout, než to neřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.4.12 23:15

V práci nám na stropy v kanclu loni natřeli nějaký speciální antibakteriální nátěr který má čistit vzduch. Tak si říkám že bys to mohla vyzkoušet a mohlo ti to mohlo pomoct. Já jsem byla uplně překvapená jak to funguje. Nemám vůbec pocit vydýchaného vzduchu a celkově mi vzchuch připadá tak nějak čistší. Navíc v chřipkovém období se vždycky vystřídal s ležením celý kancl a od té doby mi připadá že se nám nemoce vyhýbají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný