Výlet do Pardubic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1845
8.2.18 09:35

Výlet do Pardubic

Ahoj všichni, poraďte mi kam všude se podívat v Pardubicích když tam budeme na jeden den a nějakou dobrou restauraci na oběd. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6699
8.2.18 09:56

Ahoj! Nám se moc líbila Perníková chaloupka a Kunětická hora. Je to cca 8km od Pardubic. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.2.18 10:08

@lucik2011 Ahoj, zkuste Pardubicky zámek :) a hned tam je i park na krásnou prochazku :) resturaci nevím, je ich všude mozne ve mestě, na kazdem rohu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.2.18 11:10

Zelená brána na pernstynskem náměstí. Kuneticka hora.. Jsou tam i zvířata. Nevím Teda jak v zimě. Asi nic jiného mě nenapadá. Pak Apolenka, ale to v létě stojí za návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
8.2.18 14:25

@lucik2011 cokoladova cukrarna pod vezi!
Restaurace na namesti jsou celkem ok. Cina Bily konicek, i pizza naproti nebo ten hotel.
Apolenka je vlastne ve Spojilu. Jestli budete s detma, tak tam. Je to farma, zviratka se muzou krmit. Maji treba i velblouda.
Nebo na hrani/procházku park Na spici. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5227
8.2.18 15:50

Ja jsem u navstev vzdycky nejlip uspela s pizzerii Galera na Pernstynskem namesti. A pak do „cokoladovny“ Bajer pod Zelenou branou na horkou cokoladu a dort :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.