Výlet do Plzně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výlet do Plzně
Ahoj, podobnou diskuzi jsem nenašla, tak zakládám novou, snad mi pomůžete
. Chceme se vydat na výlet do Plzně. V plánu máme Techmanii a pak si asi projít centrum… Chci se zeptat, dá se někde v centru zaparkovat zadarmo? Případně za nějakou normální sumu… (jsem z Prahy a tady se v centru v podstatě nezaparkuje). Nebo mě napadlo nechat auto u Techmanie (tam stojí 40 kč na celý den) a pak dojet do centra MHD a pak zpátky k autu… Co jsem tak z mapy pochopila, tak do centra je to kousek, ne?
A pokud máte nějaký další tip kam v Plzni zajít, tak určtě pište
Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@White_Queen O Víkendu se parkuje všude zadarmo. Do centra dojeďte autem, v parkovacím domě Rychtářka stojí parkování 10 Kč hodina, první tři hodiny pak 5 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@White_Queen muzeum loutek, historicke podzemi, pivovarske muzeum, pivovar… vsechno je v centru. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Techmanie má zavřenou tu zábavnější půlku expozic kvůli robotovi. do neděle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@White_Queen Pivovar, podzemí, pivovarské muzeum.
Kdyby vás to lákalo, tak můžete zajet do Zruče (Zruč-Senec), je tam muzeum letadel, oblíbené u kluků. A je to směrem na Prahu, tak si nezajedete.
Jak velké děti máte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My parkujeme v Plaze, ale tam je to v garážích časově omezené…jestli si teda nepletu.
- Citovat
- Upravit
@Ukulina píše:
@MarkétkaBeruška Tři hodiny zdarma.
jj, děkuji. Já jsem si to myslela…
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.