Výlet do Rožnova p. Radhoštěm. Cesta, ubytování?

731
15.9.17 15:17

Výlet do Rožnova p. Radhoštěm? Cesta, ubytování?

Ahoj lidičky :)

Mám prosbičku na tipy, nápady.
Máme v plánu jet s partnerem někam za rekreací v Beskydech - jsme z Ostravy, Mě se nejvíc líbí Rožnov p. Radhoštěm.
Jaké máte zkušenosti s nějakým příjemným a ne extra drahým (např. max do 2000 za noc pro 2) ubytováním na min 1 noc pro 2 osoby alespoň se snídaní a soukromým wc a vanou/sprchou. Pokud možno aby to bylo v dostupnosti vlaků, jelikož auto nemáme a nebylo to daleko od Pusteven a valašského muzea.

Já např. už koukala na Penzion Janoštík, ale připadá mi moc obyč.. Vůbec by mi nevadil moderní pokoj a výřivkou :-D

Moc děkuji za případné názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
15.9.17 16:15

Zkus booking.com, jsou tam i recenze na daný hotel, penzion :),
a poté se můžeš podívat na oficiální stránku toho hotelu :) https://www.booking.com/…ults.cs.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
15.9.17 16:21

@lavazza2 pustevny a muzeum jsou daleko od sebe.tam nebo tam budeš muset autobusem ;) Buď si najdi ubytko v centru roznova nebo na becvach to je zas blíž pusteven. Zrovna janostik je myslím motorest u cesty. Podívej se na ten booking co vím tak si chválí v roznova u muzea penzion u červeného stromu myslim ze se to tak jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.9.17 16:29

@lavazza2 Teda promiň, ale nezakládala jsi včera diskuzi o švagrovi, co je v nouzi, hrozí mu vyhození z bytu i s malým synovcem a vy mu „nemůžete půjčit ani na kauci bytu“…

A druhý den založíš diskuzi, že chcete do penzionu, který není „obyč.“ a má vířivku.

Nejde o to, že bych ti nepřála hezký víkend. Ale je to trochu zvláštní, nemyslíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
15.9.17 16:38

Na Pustevny jezdí bus a skanzen je v parku dostupný odkudkoli v RpR. Hezká procházka je na hrad Rožnov starou alejí z dob lázeňství a hezká je nová rozhledna. Na náměstí je info, kde je hromada materiálů.

Co se týče ubytování, hned u parku a tedy i skanzenu je hotel Eroplán, jeden z těch nejluxusnějších v RpR, na náměstí je AGH a kousek dál od parku je hotel Relax. U vlaku je Bečva. A pěkný je taky Energetik, kde to je trochu bokem, ale hezky to tam celé opravili a pořád je to do centra tak do 15 min.

Ceny opravdu nevím, neb jsem přímo r RpR :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2304
16.9.17 03:55

Pension Anděl. Kousek o zastávky Eroplanu. Do skanzenu lze dojít pěšky a na Pustevny autobusem.
 http://penzion-andel.cz/…ovani/cenik/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
18.9.17 11:12

Děkuji moc všem :) Odpíchnu se od toho..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.