Výlet v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výlet v Praze
Maminky pražačky, potřebuji rychlou radu. Jsme na víkend v Praze s dvouletou dcerou a na dnešek jsme měli naplánovanou na celý den ZOO, ale samozřejmě leje jak z konve. Moc se tu nevyznam, tak nejakej tip co podniknout s prckem aby si to trochu užila? Plavky jsme si nevzali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevim, kolik male je. Ale 4D kino na Smichove, kralovstvi zeleznic tamtez, aquapark, letiste, zrcadlove bludiste..
Doufam, ze prset prestane, taje chceme jit ven…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muj dvouletak miluje takove ty velke herny. zirafa-pruhonice, koala-hostivar, brumbambule-vysocany. skvele se tam vyradi a ja si tam aspon muzu dat kafe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych doporucila hernu. Super je i toboga na zlicine u ikey. Pokud ma rada zvirata, tak je pry velmi hezky udelana vystava Noemova archa v narodnim muzeu na vaclavaku. Jen bude mozna spis pro starsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Noemova archa je pěkná ale musí se tam dopředu objednat, pouštějí jen určitý počet lidí za hodinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky na tipy, nakonec jsme šli do ZOO, je sice hnusně, ale neprší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a můžete poradit něco na Letný? jedu na 4 dny s klukem 2,5 r. a nechce se mi s ním moc MHD. Máme v plánu Hamleys ale to tam ještě bude se mnou mamka a pak už budu sama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luckaa85 píše:
Holky a můžete poradit něco na Letný? jedu na 4 dny s klukem 2,5 r. a nechce se mi s ním moc MHD. Máme v plánu Hamleys ale to tam ještě bude se mnou mamka a pak už budu sama
maximálně park na letné, potom stromovka, mořský svět na výstavišti. Záleží, kde přesně na letný budeš. Ale cestování MHD bude pro syna zážitek, já bych se toho nebála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
Taky bych doporucila hernu. Super je i toboga na zlicine u ikey. Pokud ma rada zvirata, tak je pry velmi hezky udelana vystava Noemova archa v narodnim muzeu na vaclavaku. Jen bude mozna spis pro starsi.
Myslíš, že si tam vyhraje i tříletá? Zatím jsem koukala akorát na stránky. Fun park pro děti do pěti let, ale přijde mi spíš pro prťata. Co ten zbytek?
- Citovat
- Upravit
@LindenSkyHope myslím, že ano. My jsme tam byli před prázdninami na narozeninové oslavě a vyřádily se tam děti 5 až 9 let. Ale mladší budou taky spokojené. Osobně mám nejradši žirafu v průhonicích (čestlicích). Je obrovská a já o svých dětech i 2 hodiny nevím a můžu v klidu popíjet kafíčko a relaxovat
. Ale oni jsou už větší a nepotřebují dohled. Tříleťáka bych tam samotného nepustila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luckaa85 píše:
Na Letný je blízko zemědělské muzeum a vedle technické muzeum. Tak to by bylo skvělé. Všeobecně kluci tohle vyžadují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu už jsme tam byli v červnu a chtěl za jízdy vystoupit z tramvaje tak nevím:-) asi se mu to nelíbilo. ale děkuji stromovku určitě, tam budem asi každý den. ta je za barákem. budeme kousíček od Letenského náměstí.
taky jsme byli na Letenském zámečku tam je super hřiště
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.