Výlet v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
348
17.9.16 07:23

Výlet v Praze

Maminky pražačky, potřebuji rychlou radu. Jsme na víkend v Praze s dvouletou dcerou a na dnešek jsme měli naplánovanou na celý den ZOO, ale samozřejmě leje jak z konve. Moc se tu nevyznam, tak nejakej tip co podniknout s prckem aby si to trochu užila? Plavky jsme si nevzali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
17.9.16 07:31

Nevim, kolik male je. Ale 4D kino na Smichove, kralovstvi zeleznic tamtez, aquapark, letiste, zrcadlove bludiste..
Doufam, ze prset prestane, taje chceme jit ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
17.9.16 07:41

Muj dvouletak miluje takove ty velke herny. zirafa-pruhonice, koala-hostivar, brumbambule-vysocany. skvele se tam vyradi a ja si tam aspon muzu dat kafe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21527
17.9.16 08:40

Taky bych doporucila hernu. Super je i toboga na zlicine u ikey. Pokud ma rada zvirata, tak je pry velmi hezky udelana vystava Noemova archa v narodnim muzeu na vaclavaku. Jen bude mozna spis pro starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
17.9.16 09:01

Noemova archa je pěkná ale musí se tam dopředu objednat, pouštějí jen určitý počet lidí za hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
17.9.16 09:04

Muzeum hraček na Pražském hradě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
17.9.16 09:59

@divomys den otevrenych dveri MHD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
17.9.16 10:08

Díky na tipy, nakonec jsme šli do ZOO, je sice hnusně, ale neprší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
17.9.16 10:20

Holky a můžete poradit něco na Letný? jedu na 4 dny s klukem 2,5 r. a nechce se mi s ním moc MHD. Máme v plánu Hamleys ale to tam ještě bude se mnou mamka a pak už budu sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21527
17.9.16 11:27
@luckaa85 píše:
Holky a můžete poradit něco na Letný? jedu na 4 dny s klukem 2,5 r. a nechce se mi s ním moc MHD. Máme v plánu Hamleys ale to tam ještě bude se mnou mamka a pak už budu sama

maximálně park na letné, potom stromovka, mořský svět na výstavišti. Záleží, kde přesně na letný budeš. Ale cestování MHD bude pro syna zážitek, já bych se toho nebála ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
17.9.16 11:43
@nozu píše:
Taky bych doporucila hernu. Super je i toboga na zlicine u ikey. Pokud ma rada zvirata, tak je pry velmi hezky udelana vystava Noemova archa v narodnim muzeu na vaclavaku. Jen bude mozna spis pro starsi.

Myslíš, že si tam vyhraje i tříletá? Zatím jsem koukala akorát na stránky. Fun park pro děti do pěti let, ale přijde mi spíš pro prťata. Co ten zbytek?

• Citovat
  • Upravit
21527
17.9.16 12:00

@LindenSkyHope myslím, že ano. My jsme tam byli před prázdninami na narozeninové oslavě a vyřádily se tam děti 5 až 9 let. Ale mladší budou taky spokojené. Osobně mám nejradši žirafu v průhonicích (čestlicích). Je obrovská a já o svých dětech i 2 hodiny nevím a můžu v klidu popíjet kafíčko a relaxovat 8). Ale oni jsou už větší a nepotřebují dohled. Tříleťáka bych tam samotného nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
17.9.16 12:13
@luckaa85 píše:
Holky a můžete poradit něco na Letný? jedu na 4 dny s klukem 2,5 r. a nechce se mi s ním moc MHD. Máme v plánu Hamleys ale to tam ještě bude se mnou mamka a pak už budu sama

Na Letný je blízko zemědělské muzeum a vedle technické muzeum. Tak to by bylo skvělé. Všeobecně kluci tohle vyžadují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
17.9.16 12:24

@nozu už jsme tam byli v červnu a chtěl za jízdy vystoupit z tramvaje tak nevím:-) asi se mu to nelíbilo. ale děkuji stromovku určitě, tam budem asi každý den. ta je za barákem. budeme kousíček od Letenského náměstí.
taky jsme byli na Letenském zámečku tam je super hřiště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.10.16 12:59

Stromovka, letná, petrin :) mam to tam rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.