Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@prokr píše:
Hlavně to příště nenechávej jenom na chlapovi.
Oni prostě některé věci nevidí
Ach jo, mám úplně nervy..hlavně že my jim tam gruntovali aby vše bylo cistounke a oni nám předají takovou hrůzu ![]()
@kemeny13 píše:
Taky myslím, že máš pravdu, ale určitě bych je vyzvala aby se přišli podívat v jakém stavu byt předali a probrala s nimi jednu závadu po druhé. Dost možná jsou si toho vědomi.
A nevyřešís s tím nic, jelikož reknou, že takto to bylo vždycky.
A město s tím souhlasilo, že si jejich nájemníci prohodí byty? To jde jen tak?
@megginka300 píše:
Ano
a město nechodí kontrolovat stav bytu před výměnou?
@Kelsey píše:
A město s tím souhlasilo, že si jejich nájemníci prohodí byty? To jde jen tak?
Město nam výměnu schválilo.
@vokishka píše:
a město nechodí kontrolovat stav bytu před výměnou?
Byl akorát pan z města, podepsali jsme papíry o stavu vody, nic nekontroloval..
@megginka300 píše:
Město nam výměnu schválilo.
a město nemá nějakého správce, kterého byste pozvali, aby se přišel podívat? Za elektriku nemůže nájemník, ale majitel bytu, město. Oni musí udělat opravu.
@vokishka píše:
a město nemá nějakého správce, kterého byste pozvali, aby se přišel podívat? Za elektriku nemůže nájemník, ale majitel bytu, město. Oni musí udělat opravu.
Na městě jsme byli v pondělí, vše oznámili a akorát nám řekli že smůla a měli jsme si to zjistit před podpisem smlouvy..
A na koho se chceš s čím obracet, když ani nevíš, jak ten byt před měsícem vypadal. Tak máte mimino no, to jako nevycházíš z domu nebo jak?
@terien píše:
A na koho se chceš s čím obracet, když ani nevíš, jak ten byt před měsícem vypadal. Tak máte mimino no, to jako nevycházíš z domu nebo jak?
Měl zrovna horečky.
A byl chlap, všechny vady mi řekl, teda vady co viděl..
@megginka300 píše:
Měl zrovna horečky.
A byl chlap, všechny vady mi řekl, teda vady co viděl..
A to je měl celý měsíc, že jste tam nemohli za týden zajít spolu? Prostě jste to odbyli a tady máš výsledek.
@megginka300 píše:
Jediné co že umyvadlo nám dají oni.
jo. i elektrika je jejich problém. Vana je taky jejich majetek. Prát můžeš tak, že hodíš vývod z pračky do vany, měli jsme to tak taky, než jsme si udělali odtok pod vanu.