Výměna hadice ve sprše

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
97
26.11.25 13:40

Výměna hadice ve sprše

Ahoj. Nemám muže, tak se ptám tady jestli by někdo nevěděl. Musím vyměnit hadici, protejká voda. Sundala jsem to, ale sundalo se to s tím horním, který patří k baterii a na co se nasazuje nová hadice a ani za boha to nejde od sebe. ChatGPT doporučil ocet, že tam je vodní kámen. Celý den a noc se to teda koupalo v octu a nic. Sílu celkem mam, mam i kleště a nejde to od sebe.
Co stím? Jde koupit i nová ta věc? Nebo to je na výměnu celé baterie? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1084
26.11.25 13:50

Jasně, je to tzv. perlátor, nebo taky provzdušňovač, vemte to s sebou do hobby marketu, dají vám stejný a tohle pak celé vyhoďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
26.11.25 13:58

@z.pepa super, děkuju. Já tohle vůbec neznám :mrgreen: a nevěděla jsem jak se to jmenuje a pod čím hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
26.11.25 14:04

@Adlys
Rádo se stalo.
Já vlastně taky ne, u nás to řeší partner, ale tohle náhodou znám, protože se mi to jednou při úklidu povedlo celé rozšroubovat na molekuly :mrgreen:
V tomhle jsem horší, než většina holek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7853
26.11.25 14:44
@Adlys píše: Více

Jaké kleště? Když vezmeš dvoje sikovky, nebo si to upneš do měkkých čelistí ve svěráku a sikovkama zabereš, tak to musíš dostat od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
26.11.25 14:51

@rmot kombinačk klasický mam a mam jen jedny. Nikdy víc nebylo potřeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7853
26.11.25 14:56
@Adlys píše: Více

No tak to bude tím :) Zazvoň na souseda s pořádným nářadím (myslím ty sikovky vy čuňata, co ve všem vidíte dvojsmysly :) ) a je vyřešeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný