Výměna kola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výměna kola
Na podzim mi přivezla slečna (mladá paní) z jedné zásilkové služby balíček. Když mi ho předala, tak se zeptala, jestli by mohla mít speciální přání - jestli bych ji nepůjčil hever? Že má defekt. Nejdřív mě napadlo, proč nemá vlastní ale pak si říkám, že ty hevery v autech jsou ty nejhorší smejdy a není nad pořádný hever. Tak jsem jí to potvrdil, že jo. Skočil jsem do sklepa a jak jí nesu ten hever, tak si říkám, že ji s tím i pomůžu. Přislo mi hloupé jí to tam jen tak nechat ať si poradí, i když ona sama se o pomoc neprosila. No nakonec se ukázalo, že to bude větší boj, než to na začátku vypadalo. Hever jsme museli ještě podložit špalkama. Matice byly utažené tak, že pomohla až lešenářská trubka, kterou jsem musel nasadit na klíč a doslova to utrhnout. Ona mezitím telefonovala někam asi na dispečink, že má defekt a bude mít zpozdění. Po sundání kola byl náboj tak nízko, že rezeva nešla nasadit (kdo si mění kola sám, tak zná). Bohužel hever už byl na maximu, tak jsem musel do sklepa ještě pro další a museli jsme vypanenkovat nápravu. No zkrátím to, byla to práce na půl hodinu až hodinu. Ale naštěstí se podařilo, kolo jsme nasadili, dotáhli matice, dodávku sundali z heverů. Tak si začnu balit všechny krámy, co jsem tam na ulici natahal a říkám, že hotovo, takže si jdu to sbalit. Teď jsem asi naivní ale čekal jsem, že mi aspoň nějak poděkuje vy stylu „jé moc děkuju za pomoc, sama bych to nezvládla“ (což je prostě pravda, bez nařádí bych to nedal taky) nebo něco podobného. Já měl radost z toho, že se povedlo tak vlastně ani nevím, jestli řekla aspoň děkuju, každopádně to byla už veškerá komunikace z její strany. Po chvilce si asi dopřehazovala balíky a odjela. Tak nevím jestli je to dneska normální nebo jsem prostě jenom blbec. A jestli chcete vtipný moment… pak jsem našel v mobilu SMSku, že moje zásilka bude opozděná o hodinu a půl, přitom já byl ten poslední, kdo jí dostal včas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@velká lama píše: Více
Já pořád čekala, kdy jí ohneš přes to auto a naplácáš jí reflexní vestičkou a ono prd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!