Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@xsaleen píše:
@MartinKa36 me rek v elekru ze to je el. filtr.. no celkem jedno, hlavne ze vim, ze mam chtit cistit vsechny filtry rucne
Beki zaruku ma, ale jen na nejake typy
PS já čistím na radu servisáka vymněník vysavacem a pak sprchou
sice rikal něco o hadici a zahrade… ale ze sprchy taky tece voda.
Obnovuji diskusi, umřela mi sušička a jsem z toho na nervy. Nestalo se někomu? Během sušení se zastavila, zhasl displej a konec, buben svítí ale to je asi tak vše. Máte někdo zkušenost s opravou? Vyplatí se oprava nebo radši novou? Díky za každé info.
ifix.it ? nebo podobné stránky nepomůžou? Plánováná životnost tipuji LG, Samsung po třech až čtyřech letech?
Tak tu napiš typ
, je na štítku, projdi si troubleshooting dle návodu.
@Swift píše:
Tak tu napiš typ, je na štítku, projdi si troubleshooting dle návodu.
Je to BEKO DCU 7330, návod už nemám.
![]()
polečnost Beko informuje své zákazníky. U modelů sušiček Beko DCU 7330 hrozí rizika poruch, v krajním případě může dojít i k požáru.
Potenciálně rizikovými výrobky jsou sušičky Beko DCU 7330, vyrobené od května do listopadu 2012. Problém se netýká jiných modelů vyrobených před nebo po tomto datu.
Společnost sama uvádí, že získala informace o velmi malém počtu poruch některých modelů sušiček v EU. Důvodem potenciálních poruch jsou kondenzátory dodané externím dodavatelem. Bezpečnostní opatření, která spočívají v úpravě vadných produktů (výměně kondenzátoru), jsou nyní prováděna z preventivních důvodů, neboť v České republice se doposud žádný závadný případ nevyskytnul.
Seznam ND, je to poměrně primitivní zařízení.
https://north.pl/…dcu-7330.pdf
Tipuji něco z toho…jelikož jsi toho moc nenapsala… řemen, programátor, čidlo, motor, topení.
Opravovat může jen osoba k tomu způsobilá
![]()