Výměna/přepis elektroměru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9847
16.2.12 18:04

Výměna/přepis elektroměru

Ahoj lidičky, chci se zeptat, asi někdo budete vědět či mít zkušenosti. Kolik času PRE potřebuje na výměnu/přepis elektroměru při stěhování? Musí být nějaký čas elektroměr odpojen nebo to jde jen přepsat z jednoho majitele na druhého v ten stejný den? Šli bychom tam sami, s lidmi co v bytě bydlí teď se není možné dohodnout, vlastně ani ještě přesně nevíme datum stěhování, ale musí se to uskutečnit do konce měsíce… :nevim:
Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1315
16.2.12 18:07

Je to tak na max. 2 dny. Ten, kdo končí napíše ukončení smlouvy, ten kdo přebírá, tak ten vyplní formulář - žádost o připojení k soustavě… (jsou na netu). V ukončovací uvedeš přepis na tu další osobu.
U ČEZu to funguje tak, že stačí vše oskenovat a poslat mailem, mělo by to tak být i u PRE. U PRE to je otázka do druhého dne. Ale ten na koho to přehlašujete nesmí mít k PRE žádné pohledávky, jinak to nepřepíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
16.2.12 18:13

Zozole, díky…
Ono je to tak, že my se stěhujeme po někom (a nemáme mezi sebou dobrý vztahy, takže nás nenapíšou jako ty co přebírají) a po nás nepůjde do bytu nikdo, náš odhlásíme jako že úplně, ale nechceme zůstat bez elektriky v novém bytě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
16.2.12 18:41

majitel mi podepsal papíry, které jsem připravila - ukončení jak plyn, tak elektřina. On podepsal výpověď - smlouvu o ukončení dodávky (formuláře jsou na netu). Já sepsala přihlášení a odnela jsem to. Přepsali to okamžitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
16.2.12 22:47

Gábinko, ale ti na které je elektroměr psán teď s námi nekomunikují a nepustí nás ani k tomu abychom si opasli číslo a stav elektroměru :( že prý si máme počkat na 27.2. až se jim bude chtít odstěhovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný