Vynechání antidepresiv- Elicea

Anonymní
24.12.22 17:08

Vynechání antidepresiv- Elicea

Krásný stedry den. Chci se zeptat, nemá někdo zkušenost s tím, ze vynechal 2 dny AD konkrétně eliceu? Já koza totiž lehla s virozkou a úplně na to zapomněla no a teď se mi hrozne začala točit hlava a prave nevím, jestli je to od horečky nebo od toho, ze jsem neměla dva dny prášky. Muže to vynechání tohle zpusobit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
24.12.22 17:16

Troufám si říci že dva dny vynechání je málo aby to něco způsobilo. Já jsem také tuhle vynechala prášky, a trvalo to více jak dva dny když jsem zase začala mít ty svoje,,náladičky". Léky na psychiku ještě působily. Třeba je to tou virózou. Tak je zase normálně začni brát a třeba se to spraví. Ale bez doktora nic nevysazuj. Věř mi. Nejsem odborník tak tohle těžko soudit. Jestli to točení je od toho nebo od toho. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
24.12.22 17:22

No u léků" na hlavu" bych to zbytečně nepokoušel. Ta elicea udržuje hladinu serotoninu mám ten dojem dva dny asi nic moc neudělá ale může ti to klidně rozhodit náladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.12.22 17:39

Ahoj, ano, po 48 hodinách jsou to projevy začínajíciho syndromu náhlého vysazení. Motání hlavy je klasický příznak. Když si léky vezmeš, tak to bude do půl dne ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.12.22 17:41
@JiříkMazlík píše:
No u léků" na hlavu" bych to zbytečně nepokoušel. Ta elicea udržuje hladinu serotoninu mám ten dojem dva dny asi nic moc neudělá ale může ti to klidně rozhodit náladu

Náladu to nerozhodí, nejdříve jsou somatické příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí