Vynechání ms 1 měsíc

9
4.9.24 22:24

vynechani ms 1 mesic

Zdravim, jdu si sem pro pomoc ohledne ms.
je mi teprve 16 a posledni 3 mesice me dost zlobi a ja nevim cim to muze byt. (ms mam uz 3 roky).v cervenci jsem dostala ms driv nez mela prijit, v srpnu jsem mela jen jednodenni spineni+ mimo dobu co by prisla ms a v zari zatim nic, i kdyz jsem mela minuly tyden priznaky prichodu ms (naladovost, chut potad na sladke/slane, krece v podbrisku,..),ale ted uz tohle vsechno skoncilo. normalne mam menstrauci okolo konce mesice.
je normalni ze jsem nemela takhle jeden mesic ms? popr co by tohle vsechno mohli znamenat? :(

mam pritele, ale zatim jsme na zacatku vztahu a je to nase poprve pro oba dva, takze jeste nic extra, proto si myslim ze tehotenstvi to byt nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.9.24 00:17

Tak jestli jsi měla sex, zní to opravdu jako těhotenství. Není fakt nic jednoduššího než koupit za 50 Kč test a ať už bude výsledek jakýkoliv, zajdi na gyndu :) Není čeho se bát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.24 00:20

Každopádně nechci tě strašit, ale přesně takhle jak to popisuješ vypadal můj začátek těhotenství.. Ale jelikož nemáme věšteckou kouli, utíkej zítra pro test ať víš na čem jsi. Ono i z toho poprvé může být těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
5.9.24 05:13

Pokud je vyloučeno těhotenství, pak se to ve vašem věku stát může, protože do cca 21 let se vám stabilizuje hormonální systém. Může na to mít také vliv stres, sportovní výkony, léky a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.9.24 06:44

@luciefejetova1 no prave mam stres jak blazen, nevim jak to rict jemu a pak nevim jak bych to rekla mame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.9.24 07:06

@luciefejetova1 tyjo…. mam i podvahu, muze to byt i tim ze jsem treba moc hubena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
5.9.24 07:19
@Mickil píše: Více

Prvně si udělejte test, abyste vyloučila těhotenství. Pokud se to podaří vyloučit :-) pak si hodně počtěte něco o ochraně a to samé partner. Volba je samozřejmě na vás, ale osobně nedoporučuji HA ve věku, kdy se vám teprve stabilizuje hormonální systém, tedy cca do 21 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35698
5.9.24 08:04

Udělej si těhotenský test pokud jste spolu měli sex a pak se případně objednej na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí