Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, dostala jsem výpis z karty od lékaře a mám tam napsáno že jsem těhotná což je starý záznam několik let asi okopírovaný teď do výpisu… Nevíte jestli mohu výpis „reklamovat"? Nebo ho mohu normálně podat pracovnímu lékaři s vysvětlením… Děkuji za odpověď…
@Sluníčko1511 píše:
Dobrý den, dostala jsem výpis z karty od lékaře a mám tam napsáno že jsem těhotná což je starý záznam několik let asi okopírovaný teď do výpisu… Nevíte jestli mohu výpis „reklamovat"? Nebo ho mohu normálně podat pracovnímu lékaři s vysvětlením… Děkuji za odpověď…
Určitě bych si vyžádala aktuální výpis - k čemu bude lékaři výpis, ve kterém jsou již neplatné informace ![]()
Edit: Ještě když se za výpis platí několik stovek, tak očekávám, že ho dostanu správný.
@izabe píše:
Určitě bych si vyžádala aktuální výpis - k čemu bude lékaři výpis, ve kterém jsou již neplatné informaceEdit: Ještě když se za výpis platí několik stovek, tak očekávám, že ho dostanu správný.
Přesně tak, když dostanu výpis, tak na něj teda koukám hned, že je tam vše správně 🤷♀️