Výplata odbytného
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výplata odbytného
AHOJ ,CHTĚLA JSEM ZE ZEPTAT.RUŠILI JSME POJISTKY U ČP ,ALE HNED JSME SI ZALOŽILI NOVOU .u TĚCH RUŠENÝCH MÁME NÁROK NA ODBYTNÉ.uŽ MÁME VŠE VYŘÍZENÉ ,VÝPOVĚD CO DOŠLA POŠTOU ,JSME UŽ ZANESLI NA POJIŠTOVNU.zA JAK DLOUHO NÁM VYPLATÍ TY PENÍZE NA ÚČET?MÁTE PROSÍM NĚKDO ZKUŠENOST?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ono je to nějak kvartálně podle toho,kdy to bylo uzavíraný,snad někdo poradí lépe,nám jedna přišla do 10 dnů snad a druhá do 2 měsíců.podle toho,jak to končilo. ale jestli už máte výpověd a nic nepíšou,tak to příjde brzy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nešlo,chtěli jsme to vybrat normálně.A začít znovu něco jiného.To co nám dají dáme na stavebko at to urychlíme a chceme dětem udělat ještě jeden pokojíček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sthan píše:
AHOJ ,CHTĚLA JSEM ZE ZEPTAT.RUŠILI JSME POJISTKY U ČP ,ALE HNED JSME SI ZALOŽILI NOVOU .u TĚCH RUŠENÝCH MÁME NÁROK NA ODBYTNÉ.uŽ MÁME VŠE VYŘÍZENÉ ,VÝPOVĚD CO DOŠLA POŠTOU ,JSME UŽ ZANESLI NA POJIŠTOVNU.zA JAK DLOUHO NÁM VYPLATÍ TY PENÍZE NA ÚČET?MÁTE PROSÍM NĚKDO ZKUŠENOST?
udělali jste to špatně, budete muset dodaňovat, kdyby jste si to nechali přeposlat na novou a né hned na účet ušetřili jste prachy
jinak to trvá cca 2-3 měs. ![]()
- Citovat
- Upravit
Neodepisovali,a hned jsme si udělali druhé,a četla jsem,že oni mpak tu výplatu nezdržují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím Tě, a nárok na odbytné je vždy (tedy za splnění zák. podmínek) nebo jen při zakládání nové smlouvy u nich? Já rušila pojistku min. týden a dneska mi přišel dopis (s výpovědí, kterou mám zanést na ČP) a nadpis zní: Žádost o zrušení pojistné smlouvy bez výplaty odbytného/odkupného. Přitom mi druhý den po podání žádosti o zrušení paní volala, a že prý paní na přepážce nevyplnila způsob, jakým chci odbytné vyplatit… zítra jdu na pobočku zanést ten dopis, tak se zeptám, co to má znamenat, ale vrtá mi to teď hlavou…oni to odbytné nedávají automaticky?? Až když si o něj řeknu?? Děkuji
- Citovat
- Upravit
Ahoj,tak to moc neporadím,ale jak jsme to rušili ,tak si psali číslo ůčtu kam mají peníze poslat.A na tom papíře co ti došel máme napsané,žádost o zrušení s výplatou odbytného.Jedno jsme měli jedenáct let a druhé šest.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho mám 11 let, tak v tom to nebude
každopádně díky moc za odpověď, jsme zvědavá, co mi zítra paní řekne, teď to budu řešit celý večer
děkuju ještě jednou ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,chci se zeptat,jak jsi dopadla?pořádčekámna peníze a furt nic.jsemzvědavá kdy to dojde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dopadla jsem tak, že paní na přepážce se „spletla“ (jestli schválně, to nevím), zaškrtla jinou kolonku a takhle to dopadlo. Já tam ještě současně hlásila změnu příjmení a bydliště, tak toho bylo na ní asi moc
Takže všechno odznova, ještě říkala něco o tom, že tím pádem nestihnu zákonnou 6ti týdenní lhůtu na výpověď do konce roku, ale že to zkusí nějak udělat, bo mojí vinou to nebylo
ale ani se neomluvila. Teď opět čekám na telefonát, na základě kterého mi přijde nový dopis „s výplatou odbytného“…připadám si jako u blbečků na dvorečku
musím teda říct, že ČP mě zklamala, tohle byla poslední kapka. Jsem zvědavá, kdy přijdou peníze Tobě, přeju, ať je to nejdřív!!!
- Citovat
- Upravit
Ahoj,takže včera jsem si volala na infolinku a tam mě řekli,že to je do tří týdnů od zanesení těch papírů co dojdou poštou na pobočku.Tak čekáme jak to splní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit