Výplata odbytného

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1332
28.11.11 16:27

Výplata odbytného

AHOJ ,CHTĚLA JSEM ZE ZEPTAT.RUŠILI JSME POJISTKY U ČP ,ALE HNED JSME SI ZALOŽILI NOVOU .u TĚCH RUŠENÝCH MÁME NÁROK NA ODBYTNÉ.uŽ MÁME VŠE VYŘÍZENÉ ,VÝPOVĚD CO DOŠLA POŠTOU ,JSME UŽ ZANESLI NA POJIŠTOVNU.zA JAK DLOUHO NÁM VYPLATÍ TY PENÍZE NA ÚČET?MÁTE PROSÍM NĚKDO ZKUŠENOST?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10952
28.11.11 16:31

Ono je to nějak kvartálně podle toho,kdy to bylo uzavíraný,snad někdo poradí lépe,nám jedna přišla do 10 dnů snad a druhá do 2 měsíců.podle toho,jak to končilo. ale jestli už máte výpověd a nic nepíšou,tak to příjde brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.11.11 17:30

14 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
28.11.11 18:19

a nešlo vám to rovnou na novej účet pojištění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.11.11 19:10

Nešlo,chtěli jsme to vybrat normálně.A začít znovu něco jiného.To co nám dají dáme na stavebko at to urychlíme a chceme dětem udělat ještě jeden pokojíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.11 20:44
sthan píše:
AHOJ ,CHTĚLA JSEM ZE ZEPTAT.RUŠILI JSME POJISTKY U ČP ,ALE HNED JSME SI ZALOŽILI NOVOU .u TĚCH RUŠENÝCH MÁME NÁROK NA ODBYTNÉ.uŽ MÁME VŠE VYŘÍZENÉ ,VÝPOVĚD CO DOŠLA POŠTOU ,JSME UŽ ZANESLI NA POJIŠTOVNU.zA JAK DLOUHO NÁM VYPLATÍ TY PENÍZE NA ÚČET?MÁTE PROSÍM NĚKDO ZKUŠENOST?

udělali jste to špatně, budete muset dodaňovat, kdyby jste si to nechali přeposlat na novou a né hned na účet ušetřili jste prachy ;) jinak to trvá cca 2-3 měs. ;)

• Citovat
  • Upravit
1332
29.11.11 07:50

ale my jsme si to neideposovali z daní,ani jednu pojistku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.11.11 07:53

Neodepisovali,a hned jsme si udělali druhé,a četla jsem,že oni mpak tu výplatu nezdržují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlas.estamira
30.11.11 14:06

Ahoj, prosím Tě, a nárok na odbytné je vždy (tedy za splnění zák. podmínek) nebo jen při zakládání nové smlouvy u nich? Já rušila pojistku min. týden a dneska mi přišel dopis (s výpovědí, kterou mám zanést na ČP) a nadpis zní: Žádost o zrušení pojistné smlouvy bez výplaty odbytného/odkupného. Přitom mi druhý den po podání žádosti o zrušení paní volala, a že prý paní na přepážce nevyplnila způsob, jakým chci odbytné vyplatit… zítra jdu na pobočku zanést ten dopis, tak se zeptám, co to má znamenat, ale vrtá mi to teď hlavou…oni to odbytné nedávají automaticky?? Až když si o něj řeknu?? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1332
30.11.11 14:45

Ahoj,tak to moc neporadím,ale jak jsme to rušili ,tak si psali číslo ůčtu kam mají peníze poslat.A na tom papíře co ti došel máme napsané,žádost o zrušení s výplatou odbytného.Jedno jsme měli jedenáct let a druhé šest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. estamira
30.11.11 16:09

Já ho mám 11 let, tak v tom to nebude :nevim: každopádně díky moc za odpověď, jsme zvědavá, co mi zítra paní řekne, teď to budu řešit celý večer :-) děkuju ještě jednou :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1332
2.12.11 12:07

Ahoj,chci se zeptat,jak jsi dopadla?pořádčekámna peníze a furt nic.jsemzvědavá kdy to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihláš.estamira
3.12.11 09:13

Ahoj, dopadla jsem tak, že paní na přepážce se „spletla“ (jestli schválně, to nevím), zaškrtla jinou kolonku a takhle to dopadlo. Já tam ještě současně hlásila změnu příjmení a bydliště, tak toho bylo na ní asi moc :-) Takže všechno odznova, ještě říkala něco o tom, že tím pádem nestihnu zákonnou 6ti týdenní lhůtu na výpověď do konce roku, ale že to zkusí nějak udělat, bo mojí vinou to nebylo :-) ale ani se neomluvila. Teď opět čekám na telefonát, na základě kterého mi přijde nový dopis „s výplatou odbytného“…připadám si jako u blbečků na dvorečku :zed: musím teda říct, že ČP mě zklamala, tohle byla poslední kapka. Jsem zvědavá, kdy přijdou peníze Tobě, přeju, ať je to nejdřív!!!

• Citovat
  • Upravit
nepřihláš.estamira
3.12.11 09:14

poslední věta měla znít: ať je to co nejdřív!!!!!

• Citovat
  • Upravit
1332
6.12.11 08:09

Ahoj,takže včera jsem si volala na infolinku a tam mě řekli,že to je do tří týdnů od zanesení těch papírů co dojdou poštou na pobočku.Tak čekáme jak to splní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat