Vypořádání SJM

328
31.10.23 19:40

Vypořádání sjm

Dobrý den, prosím o radu. S manželem jsem se před měsícem rozvedla. Vše šlo dohodou, veškerý náš majetek jsem mu nechala včetně hodnotných věcí. Napsala jsem si pouze částku 30.000,– kterou po rozvodu chci. Vše podepsal a souhlasil. Nyní mi tvrdí, měsíc po rozvodu že mi nic nedá, ať na to zapomenu. Prosím jak mám postupovat? Kam se obrátit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16340
31.10.23 19:44
@Leontys píše:
Dobrý den, prosím o radu. S manželem jsem se před měsícem rozvedla. Vše šlo dohodou, veškerý náš majetek jsem mu nechala včetně hodnotných věcí. Napsala jsem si pouze částku 30.000,– kterou po rozvodu chci. Vše podepsal a souhlasil. Nyní mi tvrdí, měsíc po rozvodu že mi nic nedá, ať na to zapomenu. Prosím jak mám postupovat? Kam se obrátit? Děkuji

Máte to dané soudem, předpokládám, že i s datumem, do kdy to má vypořádat. Pokud se tak nestane, dát to k soudu. Netuším teda, proč jsi mu vše nechala, ale to je tvoje věc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
31.10.23 19:47

@Dahlia0409 Dělal ze sebe strašnýho chudáčka že nic nemá, přitom má velmi vysoký plat, tak jsem byla taková kráva najivní a slitovala jsem se nad ním…bohužel, teď se koušu no, zpět to nevezmu. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
31.10.23 19:51
@Leontys píše:
@Dahlia0409 Dělal ze sebe strašnýho chudáčka že nic nemá, přitom má velmi vysoký plat, tak jsem byla taková kráva najivní a slitovala jsem se nad ním…bohužel, teď se koušu no, zpět to nevezmu. Děkuji za radu.

Když to nedá, holt opět soud, jinak to nepůjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rebelja Rebelkovatá
31.10.23 20:08

No, na 30 tis bych se asi vyprdla. Nervy mám jenom jedny.

• Citovat
  • Upravit
328
31.10.23 20:23

@Rebelja Rebelkovatá Já ne, už jen z toho důvodu, že jsem mu úplně vše nechala a odešla jsem se synem jen s taškami,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rebelja Rebelkovatá
31.10.23 20:28
@Leontys píše:
@Rebelja Rebelkovatá Já ne, už jen z toho důvodu, že jsem mu úplně vše nechala a odešla jsem se synem jen s taškami,

A to všechno bylo v SJM?
Pokud ano, tak mi přijde zvláštní mu všechno (předpokládám minimálně v řádech statisíců) nechat a pak se přetahovat o 30 tisíc přijde zvláštní. Smysl pro princip chápu, ale od doby, co jsem se na některé principy vyprdla a myslím na svoje nervy, se mi žije podstatně lepe. Ale zas někoho to třeba baví. Bylo pár situaci, kdy jsem si na tom boji smlsla. Ale v případě tohohle člověka bych asi dala přednost tomu, aby mi nelezl na oči.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna