Výpověď v McDonald's

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101644
14.3.17 21:45

@terinaa Aha, takže to s tou pokutou je jedna paní povídala… a jinak ad směny, rozpis směn má být 14 dní předem, pokud není dohodnuto jinak, takže by ti je nijak měnit podáním výpovědi neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.3.17 21:47

@j.a.n.i1
Přesně tak. :D
Aha, díky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
14.3.17 21:55

@j.a.n.i1 mel bx byt rozpis. Ovsem u dcery je bezne, že mají směny tak na tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
14.3.17 22:02

@vokishka Pak se to dá ale celkem slušně napadnout, pokud by se tam zakladatelce snažili nacpat směnu, kdy prostě nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.3.17 08:38

No mi si směny planujeme jak chceme ale je pravda že často někdo otravuje ze směnou jestli, nemůžu když směnu mít nemám a co se týká těch peněz tak to se teda aspoň u nás neděje jen si zaplatí manko jaké kdo má jinak nic navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
15.3.17 09:20

@lovean u dcery si taky směny plánují, ale dostat ji můžeš a nemusíš. Podle toho, kolik lidí si napsalo ten den. Navíc mají věčně problém obsadit zavíračky nebo kavárnu, ne každý to umí, ne každý je plnoletý. Takže občas někomu napíšou třeba delší směnu, než si dala do požadavků atd. Nebo si napíše na sobotu celý den, že je jí jedno, jak jí to dají. Pak je docela opruz ještě ve středu nevědět, co bude o víkendu, jak se běžně stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.3.17 09:41

@vokishka no tak tahle to u nás není ano ze smenama jsou taky problémy s obsazenosti ale že by někomu psali jak.se jim líbí to ne já dělám na poloviční úvazek mám dvě děti a mladší má svim způsobem postižení je opožděný ve vývoji takze proto je půl úvazek a dělám jen ranní a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
15.3.17 16:03

@terinaa slušný no, u nás na směně se taky kradlo.Ale přímo vedoucí a její dcera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
15.3.17 17:28

@vokishka Takhle to bohužel dopadá ve chvíli, kdy si začnou plánovat směny zaměstnanci. Ten kdo se dřív napíše je spokojený, kdo dorazí později a směny na něj zbydou se cítí dotčený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
15.3.17 17:58

@Sojkka tak to není. Oni si všichni napíšou požadavky, může se tam napsat lidí, kolik chce, a pak až ten dotyčný píše směny, sám rozhodne, koho tam dá. Teď to dokonce budou dělat přes internet, nevidí nic jiného, než sebe. Dá si prostě své směny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
15.3.17 18:07

@vokishka Jasně, jenže stejně to ve finále může být jinak a pak přichází ono stěžování si, že ten či onem neměl dostatečně dopředu rozpis směn a kdo má nebo nemá na co právo, takhle se mi to hodí nebo nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
16.3.17 19:32

@Sojkka Tak pak je potřeba tohle dělat s dostatečným předstihem, kamarádka dělá tedy úplně jinde, ale směny plánují stejným způsobem, akorát s víc jak měsíčním předstihem, na začátku měsíce si zadají požadavky na další, vedoucí to zpracuje a nejpozději v polovině měsíce mají směny na ten další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.3.17 20:14

No u nás se směny píšou tak myslím maximálně tyden pred začátkem toho dalšího takže požadavky se většinou píšou tak do 20 v měsíci na ten další ono těžko by člověk věděl třeba měsíc dopředu co bude mít ten další ja z mladším synem mám dvakrát do měsíce logopedii jednou do měsíce k nám chodí paní která mi s ním pomáhá teď ještě chodíme na rehabilitace a další věci které občas máme takže těžko vím co ten konkrétní měsíc budu mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
16.3.17 22:36

@j.a.n.i1 Ale jo, ale v těchto provozech je obrovská fluktuace a zákonitě se pak všchno mění na poslední chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat