Vyrážka na zápěstí

258
5.3.14 10:53

Vyrážka na zápěstí

Ahoj holky, jdu k Vám pro radu. Synovi se na obou zápěstí objevila vyrážka, která se na jednom zápěstí rozlezla v otevřené „ranky“ a nyní tam má stroupky. Nejspíš to má z toho, že si ručky neustále strká do pusiny a slinama to takhle zareagovalo :nevim:. Jenže co s tím? Když to nechám dýchat a ničím nemažu, tak se to ještě horší. Když to namažu „vitamínovou mastí z Motola“, kterou jsme dostali na Seboroickou derm., tak to taky nepomáhá. Zkoušela jsem i mastičku na vyrážku kolem pusiny ze slin od Biodermy a také nic. Nyní jsem mu tuto mastičku zkusila namazat a přes to jsem dala gázu Atrauman a převázala obvazem. Tak jsem zvědavá. Jde o to, že to dle mého musí dýchat, aby se to zahojilo - jenže jakmile to nepřevážu, tak si ručku zase dá do pusy. Ani nevím, jestli dělám dobře, když mu to mažu - jestli mu to tou mastičkou nezhoršuju. Napadlo mě ještě mu to potírat černým čajem nebo řepíkem, ale jak mu zabránit, aby si jí dával do pusy? Rukavičku sundá, ponožku taky… :roll: Jestli Vás napadá nějaké řešení, nebo jste se s tím někdy některá setkala a máte osobní zkušenost - budu ráda za každou radu. Jinak asi nejlepší bude, když zavolám doktorovi, ale říkala jsem si, že to nejdřív zkusím tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54
12.5.16 11:41

Wolf Basic Creme

Dobrý den, já mám seboreu už 18 let a jediný, co mi na to pomáhá je Wolf Basic Creme, navíc je u něho výhoda o proti jiným mastím, jako třeba Excipial, Linola atd., které jsem také zkoušel, ale bez výsledně, že se na obličeji neleskne a tudíž nepůsobí mastně, takže nikdo ani nevidí, že jste něčím namazaný, problém je, že se před několika lety přestal vyrábět, nyní jsem na něj zase narazil, ale ne v české republice, pokuď ho budete chtít dovést nebo zjistit více informací, tak mi napište na tomaxx@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
12.5.16 11:48

@Ondule našim na rozslintanou kůži a atopický ekzém nejlíp zabírá obyč modrá indulona, navíc je hnusná na chuť, tak chvilku zabrání i cucání :D zato na seborrheu jim zatím nepomohlo nic, naštěstí to mají jen ve vlasech, tak doufám, že se to časem sloupne a už znovu neobjeví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.5.16 22:54

@marex děkuji za reakci, ale příspěvek jsem psala před dvěma lety, nyní už naštěstí s vyrážkou nebojujeme..
@sinapis.alba na ekzém a seboroickou malému hodně pomohla ta zmíněná vitaminová mast míchaná v Motolské lekarne. Indulonu jsem myslím tehdá nezkoušela, ale nakonec pomohl jen čas..jakmile si syn přestal zápěstí dávat do Pusinky, vyrážka zmizela.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
13.5.16 07:24

@Ondule jejda, ani jsem si nevšimla, že je to obnovená diskuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie