Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den
Prosím nemate někdo zkušenost s touto výraznou. Dnes a včera jsme byli venku a když jsme přišli zvenku udělala se synovi vyrážka na nohou a ručička, ale vždy jen když přijdeme zvenku. Dala jsem fenistil a zmizelo to.
Děkuji za info
To jsou docela rozsáhlá ložiska, jak je oblečený? Není zpocený? Popř. alergie třeba na zvířecí srst, jestli venku hladí nějaká zvířata??
@dedrichov píše:
To jsou docela rozsáhlá ložiska, jak je oblečený? Není zpocený? Popř. alergie třeba na zvířecí srst, jestli venku hladí nějaká zvířata??
Měl na sobě termoprádlo a přes to softshellove kalhoty, tílko a tricko dlouhý rukáv a mikinu a bundu nákrcnik a čepic. Včera měl puncochy místo termoprádlo, napadlo mě to také nebo reakce q ten umely materiál. Ještě nikdy se nám to nestalo až tento vikend
Kdyby měly moje děti oblečený všechno tohle, tak jsou uvařený. Zkus ho příště oblíct míň. Pod zimní bundu stačí triko s dlouhým rukávem, místo umělýho termoprádla čistou bavlnu nebo vlněný spodky. Tipla bych to na přehřátí a kombinaci propocení s nevhodným materiálem.
@Lidušk píše:
Měl na sobě termoprádlo a přes to softshellove kalhoty, tílko a tricko dlouhý rukáv a mikinu a bundu nákrcnik a čepic. Včera měl puncochy místo termoprádlo, napadlo mě to také nebo reakce q ten umely materiál. Ještě nikdy se nám to nestalo až tento vikend
Měla bych podezření na to termoprádlo/punčochy v kombinaci s tím v čem to bylo vyprané.
Zpotil se a přehřál. Vždyť byl navlečený jak na pobyt v zimě na Aljašce. ![]()
Tak již bylo řečeno vše, chudák vařil. Vždyť to jsou strašný uměliny a nabaleno toho měl teda hodně. Moje děti trpící ekzemem nikdy punčochy nenosilo, to by jim to zhoršilo vydatně. Bavlněné trochu volnější věci, když chceš něco dospod.