Vyrážka procházka venku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
141
6.3.22 19:39

Vyrážka procházka venku

Dobrý den

Prosím nemate někdo zkušenost s touto výraznou. Dnes a včera jsme byli venku a když jsme přišli zvenku udělala se synovi vyrážka na nohou a ručička, ale vždy jen když přijdeme zvenku. Dala jsem fenistil a zmizelo to.

Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7354
6.3.22 19:49

To jsou docela rozsáhlá ložiska, jak je oblečený? Není zpocený? Popř. alergie třeba na zvířecí srst, jestli venku hladí nějaká zvířata??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
6.3.22 19:58
@dedrichov píše:
To jsou docela rozsáhlá ložiska, jak je oblečený? Není zpocený? Popř. alergie třeba na zvířecí srst, jestli venku hladí nějaká zvířata??

Měl na sobě termoprádlo a přes to softshellove kalhoty, tílko a tricko dlouhý rukáv a mikinu a bundu nákrcnik a čepic. Včera měl puncochy místo termoprádlo, napadlo mě to také nebo reakce q ten umely materiál. Ještě nikdy se nám to nestalo až tento vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.3.22 20:06

@Lidušk spíš reakce na to termoprádlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.3.22 20:15

Kdyby měly moje děti oblečený všechno tohle, tak jsou uvařený. Zkus ho příště oblíct míň. Pod zimní bundu stačí triko s dlouhým rukávem, místo umělýho termoprádla čistou bavlnu nebo vlněný spodky. Tipla bych to na přehřátí a kombinaci propocení s nevhodným materiálem.

• Citovat
  • Upravit
10141
6.3.22 20:16
@Lidušk píše:
Měl na sobě termoprádlo a přes to softshellove kalhoty, tílko a tricko dlouhý rukáv a mikinu a bundu nákrcnik a čepic. Včera měl puncochy místo termoprádlo, napadlo mě to také nebo reakce q ten umely materiál. Ještě nikdy se nám to nestalo až tento vikend

Měla bych podezření na to termoprádlo/punčochy v kombinaci s tím v čem to bylo vyprané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24617
6.3.22 20:19

Zpotil se a přehřál. Vždyť byl navlečený jak na pobyt v zimě na Aljašce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
6.3.22 21:02

Tak již bylo řečeno vše, chudák vařil. Vždyť to jsou strašný uměliny a nabaleno toho měl teda hodně. Moje děti trpící ekzemem nikdy punčochy nenosilo, to by jim to zhoršilo vydatně. Bavlněné trochu volnější věci, když chceš něco dospod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí