Vyrážka u 9ti měsíčního dítěte

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
273
7.1.24 17:41

Vyrážka u 9ti měsíčního dítěte

Ahoj maminky, dcera má tuhle vyrážku, zezacatku to bylo malinké jen na jednom místě a časem se to takhle rozlezlo. Nejdřív jsem myslela ze je to z praciho prášku, ten jsem vyměnila a pořad to má. Mazala jsem sudocremem, olejickem, bepanthenem, koupila i ovesnou koupel (v te jsme zatím koupali jen 1×) ale pořad to tam má. Přes den to má jen suché fleky a vždycky večer to zcervena :? Nevíte z čeho to muže být :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35547
7.1.24 17:43
@Kristeeeen píše:
Ahoj maminky, dcera má tuhle vyrážku, zezacatku to bylo malinké jen na jednom místě a časem se to takhle rozlezlo. Nejdřív jsem myslela ze je to z praciho prášku, ten jsem vyměnila a pořad to má. Mazala jsem sudocremem, olejickem, bepanthenem, koupila i ovesnou koupel (v te jsme zatím koupali jen 1×) ale pořad to tam má. Přes den to má jen suché fleky a vždycky večer to zcervena :? Nevíte z čeho to muže být :zed:

A proč s tím nejdeš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
7.1.24 17:50

Chystám se v týdnu, ale říkám ze se zkusím zeptat ještě tady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
7.1.24 18:46

Mně to připadá jako ekzém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.1.24 23:25

Dobrý den, mohu se zeptat, zda už víte co by to mohli být? Aktuálně s dcerou řeším to stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
12.1.24 06:39

@Petulewe Dobrý den, řešila jsem s doktorkou a pravděpodobně ekzem..dostali jsme krém na recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek