Výroba mýdla - pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3HE
22413
1.12.16 11:36

Výroba mýdla - pro děti

http://www.easytoys.cz/…H022963.html?…

Máte někdo něco podobného vyzkoušeno? Napište, prosím, zkušenosti… stojí to za to? Zvažuji jako dárek pro šestiletou… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
442
1.12.16 11:39

Neter mela takovou holcici sadu a vyhrala si s tim ( v 8 letech)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.12.16 11:52

S dětskou sadou přímo zkušenost nemám, já nakupovala kdysi všechny potřeby na výrobu mýdel zvlášť (hmotu, aroma, barvu, formičky), ale hádám, že to bude to samé a tehdy 3 letého syna to moc bavilo. Bylo to rychlé, jednoduché a podařené. Teď v 5 letech by to zvládl bez problémů i sám. Vidíš, možná jim zase něco koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
1.12.16 12:05

Je to skvělé, moje holky to moc baví. Mají 4 a 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
1.12.16 12:10

Dcera dostala mýdlovou laboratoř tuším od albi ve 3 letech, s popocí zvládla vyrobit mýdlo. Občas ho ještě děláme pro příbuzenstvo- má 7 let. Dokoupili jsme jen mýdlovou hmotu + větší formy než byly ty uvnitř.
Nejlepší je asi koupit si mýdlovou hmotu, barviva a formy zvlášť, uděláte si mýdla podle svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
1.12.16 12:57

@smudlinky mě se ta výrobní sada líbí kvůli tomu, že je to jednorázovka (kterou možná ještě použijeme - nevím - neviděla jsem to osobně… )… nemusím mít doma přímo výrobnu mýdel, vím, že se tomu více věnovat nebudeme… jde mi o dárek - což je třeba lepší než další panenka… atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
1.12.16 13:13

@3HE jako dárek je to super. Taky jsme ji dostali a pak ještě dokupovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
1.12.16 14:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.22 09:40

Ahoj mám prosbu dostala jsem za úkol v práci vyrábět dekorativníydla do květinových aranží. mydlova hmota je kupovaná sama si jí odlevamdo forem, barvím a voním. jedine s čím mám velký problém je bude zákaznice chcou aby to bolelo hodně já dávám do půl kg teď už 40 kapek esenciálního olejeod salosu zkoušela jsem i vonný olej a stále je to málo. nemáte někdo osvědčenou vůní firmu nebo radu jak to udělat? podotýkám že mýdla nejsou určena na tělo ale jako vonná dekorace a dárkový produkt…děkuju předem za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí