Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
http://www.easytoys.cz/…H022963.html?…
Máte někdo něco podobného vyzkoušeno? Napište, prosím, zkušenosti… stojí to za to? Zvažuji jako dárek pro šestiletou… děkuji
Neter mela takovou holcici sadu a vyhrala si s tim ( v 8 letech)
S dětskou sadou přímo zkušenost nemám, já nakupovala kdysi všechny potřeby na výrobu mýdel zvlášť (hmotu, aroma, barvu, formičky), ale hádám, že to bude to samé a tehdy 3 letého syna to moc bavilo. Bylo to rychlé, jednoduché a podařené. Teď v 5 letech by to zvládl bez problémů i sám. Vidíš, možná jim zase něco koupím.
Dcera dostala mýdlovou laboratoř tuším od albi ve 3 letech, s popocí zvládla vyrobit mýdlo. Občas ho ještě děláme pro příbuzenstvo- má 7 let. Dokoupili jsme jen mýdlovou hmotu + větší formy než byly ty uvnitř.
Nejlepší je asi koupit si mýdlovou hmotu, barviva a formy zvlášť, uděláte si mýdla podle svého.
@smudlinky mě se ta výrobní sada líbí kvůli tomu, že je to jednorázovka (kterou možná ještě použijeme - nevím - neviděla jsem to osobně… )… nemusím mít doma přímo výrobnu mýdel, vím, že se tomu více věnovat nebudeme… jde mi o dárek - což je třeba lepší než další panenka… atd.
@3HE jako dárek je to super. Taky jsme ji dostali a pak ještě dokupovali.
Ahoj mám prosbu dostala jsem za úkol v práci vyrábět dekorativníydla do květinových aranží. mydlova hmota je kupovaná sama si jí odlevamdo forem, barvím a voním. jedine s čím mám velký problém je bude zákaznice chcou aby to bolelo hodně já dávám do půl kg teď už 40 kapek esenciálního olejeod salosu zkoušela jsem i vonný olej a stále je to málo. nemáte někdo osvědčenou vůní firmu nebo radu jak to udělat? podotýkám že mýdla nejsou určena na tělo ale jako vonná dekorace a dárkový produkt…děkuju předem za pomoc