Vyrobí mi někdo robota?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette píše:
Tak tohle bomba (cena je taky bomba)
No, cena je masakr…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RyBANA píše:
Ahoj holky,potřebuji nutně sehnat někoho, kdo by mi vyrobil tyto roboty. Potřebuji, aby to 3,5 roční dítě hned nerozbilo. Nejlépe ušít.
Je toho někdo schopný? Moc díky za případná doporučení
Pokud by stačila šitá, tak nemám probléb jí vyrobit. Pokud by jsi měla zájem, tak napiš do SZ, tam se domluvíme jak na velikosti, materiálu i ceně. Šila jsem postavičku i podle pohádky v TV.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy @PetiteFillette přiznejme si, že si ten skvělý nápad nechávají hodně dobře zaplatit.
- Citovat
- Upravit
@Billi píše:
@KPKristy @PetiteFillette přiznejme si, že si ten skvělý nápad nechávají hodně dobře zaplatit.
Napad je to paradni. A cena je vyssi, nez za hracky z obchodu, ale priznejme si, kolik casu tomu tak venuji? Klidne bych rekla, ze den az dva urcite ciste praci. A kdyz vezmu delnickou cenu 150-200Kc/hod, tak se clovek na tuto cenu v klidu dostane. A ne, nemam s nimi nic spolecneho:-) Jen umim ocenit neci praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
Jasně, já to chápu. A je to dobře, nápad je to jedinečný. Ovšem, kdybych poslala fotku a oni mi odpověděli, že cena hračky bude 2000,–, tak jdu od toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu jen poreferovat o těch stránkách, jak si namalujete hračku a oni ji ušijí. Ségra nechávala neteři k narozeninám ušít jednorožce, co si nakreslila a je úžasnej! Přesně podle obrázku, všechny detaily, je to sranda. Stál 1300,– i s poštovným, ale zase ho ušili dost velkýho a dost si na něm vyhráli. Chlápek prý několikrát volal, aby si ujasnil detaily, i ten přístup prý byl fajn.
Nevím, jestli k tomu za ty peníze někdy dospěju, přece jen dvě děti jsou víc než jedno
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy to je krásný, ukládám a až budu bohatá, tak můžu využít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit