Vyrobí mi někdo robota?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
4.2.14 13:49
@Billi píše:
@RyBANA co to zkusit tady :think:?

Tak tohle bomba (cena je taky bomba :? ) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.2.14 13:55
@PetiteFillette píše:
Tak tohle bomba (cena je taky bomba :? ) :potlesk:

No, cena je masakr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
4.2.14 13:57
@RyBANA píše:
Ahoj holky,potřebuji nutně sehnat někoho, kdo by mi vyrobil tyto roboty. Potřebuji, aby to 3,5 roční dítě hned nerozbilo. Nejlépe ušít.
Je toho někdo schopný? Moc díky za případná doporučení :kytka:

Pokud by stačila šitá, tak nemám probléb jí vyrobit. Pokud by jsi měla zájem, tak napiš do SZ, tam se domluvíme jak na velikosti, materiálu i ceně. Šila jsem postavičku i podle pohádky v TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.2.14 13:58

@KPKristy @PetiteFillette přiznejme si, že si ten skvělý nápad nechávají hodně dobře zaplatit.

• Citovat
  • Upravit
30966
4.2.14 14:04
@Billi píše:
@KPKristy @PetiteFillette přiznejme si, že si ten skvělý nápad nechávají hodně dobře zaplatit.

Napad je to paradni. A cena je vyssi, nez za hracky z obchodu, ale priznejme si, kolik casu tomu tak venuji? Klidne bych rekla, ze den az dva urcite ciste praci. A kdyz vezmu delnickou cenu 150-200Kc/hod, tak se clovek na tuto cenu v klidu dostane. A ne, nemam s nimi nic spolecneho:-) Jen umim ocenit neci praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.2.14 14:04
@Billi píše:

Jasně, já to chápu. A je to dobře, nápad je to jedinečný. Ovšem, kdybych poslala fotku a oni mi odpověděli, že cena hračky bude 2000,–, tak jdu od toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.4.14 09:17

Jdu jen poreferovat o těch stránkách, jak si namalujete hračku a oni ji ušijí. Ségra nechávala neteři k narozeninám ušít jednorožce, co si nakreslila a je úžasnej! Přesně podle obrázku, všechny detaily, je to sranda. Stál 1300,– i s poštovným, ale zase ho ušili dost velkýho a dost si na něm vyhráli. Chlápek prý několikrát volal, aby si ujasnil detaily, i ten přístup prý byl fajn.

Nevím, jestli k tomu za ty peníze někdy dospěju, přece jen dvě děti jsou víc než jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
15.4.14 12:19

@KPKristy to je krásný, ukládám a až budu bohatá, tak můžu využít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie