Výrobky od Energy - zkušenosti

99
5.8.14 21:16

Výrobky od Energy

Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli má některá z vás zkušenosti s výrobky od Energy? Ať už s kapkami Gynex nebo popřípadě jejich krémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
5.8.14 21:17
@Barabela píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli má některá z vás zkušenosti s výrobky od Energy? Ať už s kapkami Gynex nebo popřípadě jejich krémy…

ano mám zkušenosti a veliké. Používáme je roky :) a jsme velmi spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
5.8.14 21:24

Naše rodina, mí známí, kolegové a oba šéfové používáme přípravky od Energy již léta letoucí, super spokojenost se vším, krémy i pentagram i to ostatní, osvědčily se při akutních i chronických potížích. Asi zním až moc agitačně, ale fakt na ně nedám dopustit. Např. mi vyléčily mé věčně se opakující (2 x do roka) záněty dutin, také jsem po roce díky Gynexu začala opět menstruovat a otěhotněla na 1. pokus. :palec: S krémy mažu, když je potřeba, naší čtyřměsíční holčičku, např. Droserin na hrudníček při kašlíku či na dutinky při rýmě, Protektin na bříško při prdících nebo po očkování (podporuje i činnost jater), Artrin na škrábance či štípance a tak bych mohla pokračovat do aleluja. Pokud ti ale mohu poradit, vstup do klubu, budeš mít 30 % slevu a výhody za nákupy.

• Citovat
  • Upravit
7250
5.8.14 21:48

Tak já na ně nedám dopustit. Dcerka neustále brala antibiotika na ledviny a močové cesty. začala brát Uroval a najednou to jde bez antibiotika a dcerka je už dva roky bez nemoci. Další na opakující se oparvy a přes zimu dostávají Vironal a maximálně mají rýmu a kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
5.8.14 22:26

Já jsem s jejich výrobky taky moc spokojená. Po dlouhém snažení jsem s užíváním Gynexu poměrně rychle otěhotněla. Taky používám jejich mastičku - měla jsem na ruce šílený ekzém, popraskaný až do krve a jediné co zabíralo byla silná kortikoidová mastička - pak jsem si pořídila mastičku od nich a během chvilky byl ekzém pryč - takže já určitě doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
5.8.14 22:42

@nataluska Uroval ale není od Energy, ne? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7332
6.8.14 07:05
@Starrky píše:
Já jsem s jejich výrobky taky moc spokojená. Po dlouhém snažení jsem s užíváním Gynexu poměrně rychle otěhotněla. Taky používám jejich mastičku - měla jsem na ruce šílený ekzém, popraskaný až do krve a jediné co zabíralo byla silná kortikoidová mastička - pak jsem si pořídila mastičku od nich a během chvilky byl ekzém pryč - takže já určitě doporučuju.
@Starrky ahoj, jaká mastička ti pomohla?? @Starrky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
6.8.14 07:47

@Starrky ahoj, jaká mastička ti pomohla na ten ekzem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.8.14 12:27

@Markéta Fe to víš, že jsem to spletla, chtěla jsem napsat Renol. Uroval dáváme taky, když je akutka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
6.8.14 12:29

@nataluska Uroval neznám, co je to?

• Citovat
  • Upravit
7250
6.8.14 15:24

To koupím v lékárně uroval akut při problémech s močovým měchýřem, jsou to brusinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
6.8.14 21:52

@Nina Filipi zabral mi Droserin a to tak, že fakt rychle a dobře. Jako ruku mám pořád trošku rozdělanou, ale už je to pohoda oproti tomu, co bylo předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
17.12.15 20:07

Ahoj všem,
poradí mi tady někdo něco od Energy na dlouhodobé zalehnutí dutin? Cítím, jak mluvím nosem, pořád rýma. Uvědomuju si to až poslední dobou.
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.3.16 09:10

Ahoj holky,
chtěla bych moji mamce koupit nejake kapky na cukrovku, ale nevím, ktere by byly nejvhodnější. Co myslíte? :think:
A ještě - muže se při kojení uzivat Korolen? Na krecove zily. Male je 17 m.
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
4.3.16 09:16

Ahoj holky, mela bych taky dotaz, pritel ma lupenku docela silnou, rada bych mu na to neco od Energy poridila. Nemate tip na nejaky produkt, ktery by toto resil?

Me se zase tvori casto a hodne afty a uz nevim co s tim, tak kdyby jste vedely co i na tohle, byla bych moc rada.

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová