Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pěkné studené ranko přeji, mám dotaz, nemáte tip na vysavač s tepovačem?? Nebo je lepší vysavač samotný?? Dosluhuje starý a já přemýšlím, jaký koupit. Luxuji denně, tvrdé povrchy + mám dva koberce. Jsem ochotná do něj i investovat, ale vím co nechci, bezsáčkový.
@achroust Když ti nevadí investice, co třeba Vorwerk? Koukala jsem na tvůj profil, škoda že bydlíš od nás daleko, mohla jsem ti doporučit prodejce. Podle mě je ten stroj super a hned bych do něj šla, kdyby to bylo v mých fin. možnostech ![]()
@achroust my máme rowenta silence force, super. Jinak pokud máš dva koberce, vyplatí se ti půjčit stroj - stojí to kolem 500 Kč na víkend. Jinak bych i s tepovačem doporučila kärcher
@achroust píše:
Co je mimo fin. možnosti??
Ten jejich komplet stojí 40tis
(na koberce, na podlahy - zároveň zametá a myje, na okna, na matrace, s příslušenstvím)
Hm tak to je nad moje fin. možnosti, jéé to by mě manžel hnal. Napadl mě také Karcher anebo Miele, tak čekám na reakce, zda je někdo má doma a je spokojen.
mlsalkaM. to právě řeším, jestli není lepší půjčit, přes léto drbu venku, ale v zime, to moc neschne
, mám tři děti a psa, bordel až na půdu
Ptala uz jsem se v jine diskuzi na vysavac s tepovacem. Prodavacka mi v obchode vychvalila nemeckou znacku Thomas.
Mate s ni nekdo osobni zkusenost?
@Jannnča to nemám, ale my před týdnem koupili Karcher Se 5.100 a perfektní!