Vysazeni AD hned první den

Anonymní
26.10.22 22:39

Vysazeni AD hned první den

Ahoj, dnes jsem si vzala první tabletku AD konkrétně citalec 10 mg a je mi teď hrozně. Předepsal mi je jen obvoďák než mě vezme psychiatr. Udělá semnou něco, když už si další nevezmu a počkám na psychiatra? Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5969
26.10.22 23:02
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem si vzala první tabletku AD konkrétně citalec 10 mg a je mi teď hrozně. Předepsal mi je jen obvoďák než mě vezme psychiatr. Udělá semnou něco, když už si další nevezmu a počkám na psychiatra? Děkuji za odpovědi.

Ne, podle mě to s tebou neudělá nic. Budeš na tom stále stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.10.22 23:03
@Anonymní píše:

ne neudělá to nic

ono se má začínat postupně, dávku titrovat, tzn začít jen na 5 mg /na půlce /, zvykat si na to…postupně, možná to bylo moc, začít hned 10 a proto to nenesete dobře

více na dálku těžko, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paprika20
26.10.22 23:05

@Borrealis Super že mi k tomu obvoďák něco řekl.. Děkuji Vám.. Počkám si na psychiatra radši, já celkově nechci AD brát.

• Citovat
  • Upravit
35331
26.10.22 23:07
@paprika20 píše:
@Borrealis Super že mi k tomu obvoďák něco řekl.. Děkuji Vám.. Počkám si na psychiatra radši, já celkově nechci AD brát.

No, to asi ale neni zrovna spravne presvedceni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paprika20
26.10.22 23:09

@mroe Co myslíte? Že chci počkat nebo že nechci brát AD?

• Citovat
  • Upravit
35331
26.10.22 23:13
@paprika20 píše:
@mroe Co myslíte? Že chci počkat nebo že nechci brát AD?

Jak vis uz ted, ze nechces brat AD? Taky jdes k dr. s anginou uz dopredu presvedcena, ze ATB odmitnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paprika20
26.10.22 23:15

@mroe Toto je snad moje věc ne? Prostě nechci být závislá na práškách po kterých se akorát tloustne a někdy ani nemusí pomoct. Jako to je mám brát a až budu závislá, až teprve zjistit že to nechci?

• Citovat
  • Upravit
35331
26.10.22 23:25
@paprika20 píše:
@mroe Toto je snad moje věc ne? Prostě nechci být závislá na práškách po kterých se akorát tloustne a někdy ani nemusí pomoct. Jako to je mám brát a až budu závislá, až teprve zjistit že to nechci?

No, kdo chce kam…kdyz nechces…tvoje vec. To ty mas problem, ja ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
26.10.22 23:28
@paprika20 píše:

Tvá odpověď o tom, že nechceš být závislá, je klasická stereotypní odpověď laika, který ani netuší, co je závislost a mechanismus působení léků nezná ani z rychlíku. Nejvyhraněnější názory na léky mají obvykle ti, kteří o nich neví vůbec nic. Gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paprika20
26.10.22 23:28

@mroe Pořad věřím tomu že se to dá léčit psychoterapiemi a psychologem. Mám určité pocity jen na večer a v noci a i to přejde. Teď je to akorát horší protože jsem pořad doma. Nemyslím si že jsem na tom tak špatně abych brala AD.

• Citovat
  • Upravit
35331
26.10.22 23:33
@paprika20 píše:
@mroe Pořad věřím tomu že se to dá léčit psychoterapiemi a psychologem. Mám určité pocity jen na večer a v noci a i to přejde. Teď je to akorát horší protože jsem pořad doma. Nemyslím si že jsem na tom tak špatně abych brala AD.

A proc tedy miris k psychiatrovi, co od toho ocekavas? To uz jsi davno mohla resit s psychologem. Mmch, PL ti je napsal i presto, ze uz mas termin. Asi to vidi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paprika20
26.10.22 23:36

@mroe Protože jediný volný psycholog u nás vyžaduje doporučení a doktor se rozhodl, že bude lepší psychiatr. :nevim: Nemám termín, jen žádanku.

Příspěvek upraven 26.10.22 v 23:37

• Citovat
  • Upravit
5969
26.10.22 23:36
@paprika20 píše:
@mroe Pořad věřím tomu že se to dá léčit psychoterapiemi a psychologem. Mám určité pocity jen na večer a v noci a i to přejde. Teď je to akorát horší protože jsem pořad doma. Nemyslím si že jsem na tom tak špatně abych brala AD.

Ještě že medicína a farmakologie není založená na víře, to by ta medicínská léčba dopadla blbě. Jinak psychiatr tě k ničemu lámat nebude, po x letech poslouchání stejných předsudků je to nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.22 01:30
@Kipa22 píše:
Ještě že medicína a farmakologie není založená na víře, to by ta medicínská léčba dopadla blbě. Jinak psychiatr tě k ničemu lámat nebude, po x letech poslouchání stejných předsudků je to nebaví.

No a jak je to s tím tloustnutim? Říkalo mi to několik doktorů taky, nebyli to teda přímo psychiatrii, ale docela by mě to zajímalo ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex