Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím maminky jsem tu opět s dotazem.. po dnešní kontrole 37+4 výška fundu x/4 cs 4 vnítřní nález x/3 čípek 1 cm hlavička naléhá otevřená na 2 prsty za jak dlouho jste rodili s takovýmto nálezem? podle paní doktorky se prej za tyden možná už neuvidíme dle meho ano
co myslíte?
![]()
Tohle ti nikdo neřekne. To tady můžeš být ještě 14 dní, stejně jako za 2 dny porodit.
No, doktorka, která tě vyšetřila, by měla mít ten odhad nejpřesnější. Nicméně přesně ti to fakt neřekne nikdo. Může to být za pár hodin stejně jako za pár dní.
To je taaaaak individuální…kamarádce mesic tvrdili jak to každým dnem přijde, ze jako skoro uz, a pak stejne šla na vyvolavacku. Ja první porod bezpečně poznala asi 20 hodin předem, druhy porod jsem jeste 2 h pred byla uplne v klidu a ačkoli jsem věděla ze porod přichází, připadalo mi to spis jako poslicky. ![]()
Hele mne dr na každé kontrole v porodnici tvrdila, ze se uvidíme az na sále. Haha. Přenášela jsem 14 dni ![]()
Poslíčky mám každy večer a dost bolestivé hlavně po sexu to se pak nemužu ani vyčurat ted mě k tomu začal tlačit celej spodek při chuzi jakobych tam měla balon
ale ono to za to miminko pak stojí
ja vím že mi to nikdo přesně neřekne ale za optání nic nedám ![]()
@Tichošlápek no parááda mě to říká už 3 týdny
že se neuvidíme že nález je takový makový ![]()
@ivanka164 nechodis do krce?
ale jinak je to lepší jak opak - prvního syna mi vyvolavali ve 42tt a cs0. A to bylo teprve zle
Ja četla že podle cs se nemá smysl řídit že je to takové baj oko
@Tichošlápek do krče? nechápu jak to myslíš? ![]()
@ivanka164 do porodnice v krci - mam pocit, ze tam to říkají všem - asi jako psychickou podporu ke konci těhotenství ![]()
@ivanka164 Ahojky. Mně od 37tt tvrdil doktor, že každým dnem porodím, že do termínu nevydržíme. No a nakonec jsem 8 dní přenášela a šla na vyvolání. ![]()
Je to opravdu šíleně individuální a nakonec stejně záleží na tom malým, kdy se rozhodne přijít.
Přeji bezproblémový porod a zdravé miminko. ![]()
@ivanka164 píše:
Poslíčky mám každy večer a dost bolestivé hlavně po sexu to se pak nemužu ani vyčurat ted mě k tomu začal tlačit celej spodek při chuzi jakobych tam měla balonale ono to za to miminko pak stojí
ja vím že mi to nikdo přesně neřekne ale za optání nic nedám
Tyhle stavy mám už měsíc. A stále jsem 2v1. ![]()